• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policists no savas kabatas apmaksājis dzīvesvietu nelaimē nokļuvušai sievietei

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 14:34, 21.09.2021 1


Liepājā policists no savas kabatas apmaksājis dzīvesvietu kādai nelaimē nokļuvušai sievietei, lat.bb.lv informēja Valsts policijā.


Foto: Valsts policija

Policija saņēmusi pateicību no kādas sievietes, kura bijusi aculieciniece notikumam, kurā policists Madars Kupičs palīdzējis nelaimē nonākušai sievietei, apmaksājot viņai naktsmītni Liepājā.

19.septembrī Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektors Kupičs bija devies uz izsaukumu, kur sievietei bija ģimenes konflikts ar viņas dzīvesbiedru.

Amatpersonām ierodoties notikuma vietā, sievietes dzīvesbiedrs jau bija devies prom un policisti izskaidroja viņai iespējas par pagaidu aizsardzību pret vardarbību.

Sieviete sacīja policistiem, ka viņai ir bail uzturēties mājās, jo vīrietis jebkurā brīdī var atgriezties. Viņa palūdza inspektoram, lai viņu aizved līdz Liepājas centram, kur paliks pie draudzenes.

Viņa, atrodoties dienesta transportlīdzeklī, zvanīja vairākiem pazīstamajiem, taču visi viņai atteica naktsmītni. Sievietei nebija naudas, lai pārlaistu nakti kādā naktsmītnē, tāpēc inspektors izlēma apmaksāt viņai naktsmītni no saviem līdzekļiem.

Kupičs pirms dažiem mēnešiem bija palīdzējis vīrietim, kuram Jūrmalā nozagtas drēbes. Policists aizveda vīrieti pie sevis mājās, ļāva izvēlēties drēbes, iedeva līdzi rezerves drēbes un kurpes, kā arī iedeva naudu, lai vīrietim nav uz mājām jādodas ar kājām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība VUGD ir atļāvis Stūra mājā turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlabošanai nepieciešamie darbi.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Lasiet arī

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.