• Akvelīna,
  • Ernestīne,
  • Ingmārs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


LMT ceļ interneta pakalpojumu cenas

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 11:41, 01.05.2024


No šodienas palielinās atsevišķu SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) interneta pakalpojumu cenas, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.


Foto: LETA

Privātpersonām pakalpojums "Internets mājai" turpmāk būs pieejams par 25,99 eiro mēnesī vai 19,98 eiro mēnesī, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem. "Internets mājai" ģimenes komplektā plānots 19,98 eiro mēnesī apmērā. Savukārt "Internets privātmājai" būs bez mēneša maksas izmaiņām.

Vienlaikus viens gigabaits (GB) mobilā interneta būs 2,99 eiro mēnesī, bet 15 GB mobilā interneta maksa mēnesī būs 9,89 eiro. Neierobežots mobilais internets no šodienas maksās 19,99 eiro mēnesī.

Savukārt pakalpojums "Mobilais internets Starts" turpmāk vairs nebūs pieejams. Tā vietā LMT klientiem piedāvās iespēju lietot pakalpojumu "Numura rezervēšana" par 1,50 eiro mēnesī.

Juridiskajām personām pakalpojums "Neierobežots internets+" no maija būs 23,99 eiro mēnesī vai 19,99 eiro mēnesī, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem. Bet neierobežots internets būs 19,99 eiro mēnesī. Savukārt 25 GB interneta būs 8,99 eiro mēnesī.

Vienlaikus pakalpojums "Internets biznesam Profesionālais" un "Industriālais internets" būs bez mēneša maksas izmaiņām.

Tāpat arī juridiskajiem klientiem pakalpojums "Mobilais internets Starts" turpmāk vairs nebūs pieejams. Tā vietā klientiem būs iespējams lietot pakalpojumu "Numura rezervēšana" par 1,24 eiro mēnesī.

Cenu pieaugums skaidrots ar to, ka LMT interneta pieslēgumus papildinās ar kiberdrošības risinājumu, lai pasargātu klientus no pieaugošā apdraudējuma publiskajā telpā. Risinājums tiks uzstādīts un atjaunināts automātiski.

Kiberdrošības risinājums aizsargās no ļaunatūras un citiem kiberuzbrukumiem, brīdinās par inficētām saitēm, krāpnieciskām un viltus mājaslapām, kā arī aizsargās lietotņu un saziņas rīku lietošanas laikā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Jelgavā tīršķirnes govis audzē dabiskās pļavās (+VIDEO)

13 hektāru lielās ganības atrodas pie Iecavas un Lielupes satekas.

Ekonomika Asociācija: Pērn augusi Latvijas iedzīvotāju spēja aizņemties

Vidējās darba algas pieaugums pērn ir veicinājis Latvijas iedzīvotāju spēju aizņemties, tomēr augstās bāzes likmes un pieaugošie tēriņi daudziem likuši būt piesardzīgiem, informēja Finanšu nozares asociācijas pārstāvji, atsaucoties uz 2024.gada kreditēšanas indeksa datiem.

Ekonomika Latvijā ražotie elektriskie skrejriteņi ir pieprasīti dažādās nozarēs (+VIDEO)

“Praktiski katru nedēļu mēs sastopamies ar interesi vai kādu jaunu pielietojuma veidu".

Ekonomika Kāda ir vidējā kredīta summa jaunajam mājoklim?

Kopumā 2024.gada kreditēšanas indekss ir audzis par 5 procentpunktiem, kas ir mazāka izaugsme nekā pērn, taču vērojama pozitīva tendence - bankas spēj kreditēt un vēlas to darīt.

Lasiet arī

Ekonomika Dabasgāzes izmaksas šajā apkures sezonā satrauc 84% Latvijas iedzīvotāju

Neskatoties uz to, ka dabasgāze šajā apkures sezonā kļuvusi lētāka, 84% Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka dabasgāzes apkures izmaksas šajā sezonā viņus satrauc, liecina aptaujas dati.

Ekonomika SPRK: mājsaimniecībām janvārī rēķini par gāzi būs mazāki

Nākamā gada janvārī mājsaimniecībām rēķini par gāzi būs mazāki nekā gadu iepriekš, ņemot vērā dabasgāzes cenas izmaiņas biržā, prognozē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK).

Sabiedrība «Conexus» strauji ceļ tarifu. Cik maksāsim par gāzi?

Vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") dabasgāzes pārvades sistēmas pakalpojumu tarifs no decembra pieaugs par 37,3%, liecina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Ekonomika Eksperti: Latvenergo augsto peļņu varēja izmantot tarifu kāpuma mazināšanai

AS "Latvenergo" darbojas tirgū un valstij ir jādod iespēja uzņēmumam pelnīt un augt, vienlaikus rekordaugsto peļņu varēja savlaicīgi prognozēt un izmantot sadales tarifa kāpuma mazināšanai, atzina banku analītiķi.