• Ēriks,
  • Inese,
  • Inesis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 21:44, 04.05.2024


Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.



Netiek minēts, pēc kāda panta Zelenskis izsludināts meklēšanā un kad Ukrainas prezidents iekļauts meklējamo personu datubāzē.

2022.gada aprīlī Krievijas Izmeklēšanas komitejas vadītājs Aleksandrs Bastrikins lika veikt pārbaudi saistībā ar intervijā raidsabiedrībai BBC Zelenska teikto par "Ukrainas savlaicīgo gatavošanos karam ar Krieviju". Par pārbaudes rezultātiem nekas nav ziņots.

Meklēšanā izsludināts arī bijušais Ukrainas prezidents Zelenska priekšgājējs Petro Porošenko.

Pēdējo mēnešu laikā Krievija meklēšanā izsludinājusi vairākas Ukrainas esošās un bijušās amatpersonas.

Piektdien kļuva zināms, ka meklējamo personu datubāzē ir Nacionālās drošības un aizsardzības padomes sekretārs Oleksandrs Litvinenko.

Meklēšanā izsludināti arī Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieks Kirillo Budanovs, Ukrainas Drošības dienesta (SBU) vadītājs Vasiļs Maļuks, bijušie SBU vadītāji Valentīns Nalivaičenko un Vasiļs Hricaks.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Pasaule Dronu uzbrukumi izraisa desmitiem sprādzienu Krimā un Novorosijskā

Krievijas okupētā Krimas pussala un Krasnodaras novada Novorosijskas pilsēta naktī uz piektdienu tika pakļautas bezpilota lidaparātu un jūras dronu uzbrukumiem, kas izraisīja desmitiem sprādzienu.

Pasaule Kijiva: Izjaukts krievu plāns maksimāli dziļi iespiesties Vovčanskā

Ukrainas karavīri izjaukuši Krievijas karaspēka plānu Harkivas apgabalā maksimāli dziļi iespiesties Vovčanskas pilsētas teritorijā un tur nostiprināties, aizstāvjiem turpinot pildīt kaujas uzdevumus pilsētas ziemeļu daļā un turot pretinieku uguns kontrolē, pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Pasaule Armēnija un Azerbaidžāna vienojas par strīdīgajiem robežas posmiem

Armēnija un Azerbaidžāna panākušas vienošanos par strīdīgajiem robežas posmiem, kas ir solis ceļā uz attiecību normalizēšanu.

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis ieradies Viļņā uz Trīs jūru iniciatīvas samitu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien ieradās Lietuvā un Viļņā tiksies ar Centrāleiropas, Austrumeiropas un Dienvideiropas valstu līderiem Trīs jūru iniciatīvas samitā.

Pasaule Zelenskis: Rietumu vilcināšanās ar militāro atbalstu Ukrainai ir nepieņemama

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien savā vakara videouzrunā kritizēja Rietumu vilcināšanos piegādāt militāro palīdzību Ukrainai un nosauca šo vilcināšanos par pilnīgi nepieņemamu.

Pasaule Zelenskis atlaidis pirmo palīgu Šefiru un vairākus padomniekus

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis sestdien atlaidis ilggadējo pirmo palīgu Serhiju Šefiru un vairākus padomniekus.

Pasaule Zelenskis: Ukraina bez ASV palīdzības nespēs uzvarēt

Bez amerikāņu palīdzības Ukraina karā pret Krieviju nespēs uzvarēt, intervijā telekanālam CBS sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.