• Ēriks,
  • Inese,
  • Inesis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 12:49, 04.05.2024


Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.


Foto: LETA

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,764 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,2% - līdz 1,684 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna cena kāpa par 0,6% - līdz 1,599 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,3% - līdz 1,529 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena kritās par 1,1% - līdz 1,789 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja 1,589 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nav mainījušās. Rīgā autogāze maksāja 0,739 eiro par litru, Viļņā - 0,642 eiro, bet Tallinā - 0,67 eiro par litru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Ekonomika Piensaimnieks: «Līdz gada beigām Latvijā būs nedaudz ap 100 000 govju» (+VIDEO)

Ražošanas saimniecības izmanto mazāk dabas, resursu, mazāk dzīvnieku.

Ekonomika Zems izglītības līmenis rada četras reizes augstāku risku kļūt par bezdarbnieku

Pērn bezdarba līmenis personām 15-74 gadu vecumā ar pamata vai zemāku izglītības līmeni bija gandrīz četras reizes augstāks nekā personām, kas ieguvušas augstāko izglītību - attiecīgi 13,3% un 3,3%, secināts Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) izdotajā informatīvajā apskatā "Darbaspēka apsekojuma galvenie rādītāji 2023.gadā".

Ekonomika Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%

Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%, turpretim saimniecību vidējais lielums pieaudzis 2,3 reizes, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie 2023.gada lauku saimniecību integrētās statistikas apsekojuma provizoriskie dati.

Lasiet arī

Ekonomika Baltijas galvaspilsētās samazinās dīzeļdegvielas cena

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās dīzeļdegvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, bet Tallinā - aug

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, tikmēr Tallinās tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Ekonomika Baltijas valstīs atšķirīgas tendences degvielas cenām

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām bija atšķirīgas tendences - Rīgā cenas nemainījās, Tallinā samazinājās, bet Viļņā degvielas cenas palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Ekonomika No 2027. gada degviela Latvijas DUS var kļūt par 30 centiem dārgāka (+VIDEO)

Cenu kāpuma iemesls ir naftas ražotājvalstu spekulācijas un Eiropas Savienības klimata birokrātija.