• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bļugers gūst vārtus mazākumā «Canucks» zaudējumā «Kings» vienībai (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 12:44, 07.04.2024


Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar precīzu metienu mazākumā, kamēr viņa un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" piedzīvoja zaudējumu.


Foto: NHL

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 3:6 (1:2, 0:2, 2:2) piekāpās Losandželosas "Kings", kas svinēja trešo panākumu pēc kārtas.

Bļugers guva Vankūveras vienības trešos vārtus trešā perioda vidū, kad pretuzbrukumā pēc Ņikitas Zadorova piespēles raidīja ripu mājinieku vārtos no priekšas.

Latvietis kopā uz ledus bija 12 minūtes un 48 sekundes, no kurām minūti un 49 sekundes spēlēja mazākumā, un atzīmējās statistikā ar vienu divu minūšu noraidījumu, četriem metieniem pa vārtiem, spēka paņēmienu, bloķētu metienu, uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem, noslēdzot maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Kings" rindās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Adrians Kempe, divus (1+1) punktus iekrāja Kevins Fiala un Drū Dautijs, bet pa reizei "Canucks" vārtos ripu raidīja Trevors Mūrs un Aleks Laferjērs.

Viesu rindās pa reizei vēl vārtus guva Broks Besers un Dakota Džošua.

Šilovam paliekot uz rezervistu soliņa, Vankūveras vārtus sargāja Keisijs Desmits, kurš atvairīja 23 metienus, kamēr otrā laukuma galā Kems Telbots tika galā ar 39 ripām.

"Canucks", kas jau nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā, ar 102 punktiem 77 spēlēs Rietumu konferencē atrodas otrajā vietā un nākamo maču aizvadīs pirmdien, savā laukumā uzņemot Vegasas "Golden Knights".

Vēl sestdien citos mačos Floridas "Panthers", Uvim Balinskim paliekot ārpus pieteikuma, izbraukumā ar 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Bostonas "Bruins", bet Kolumbusas "Blue Jackets" bez savainotā Elvja Merzļikina mājās ar 6:2 (2:0, 2:1, 2:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Lasiet arī

Sports «Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.

Sports «Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.

Sports Merļikins atvaira 30 metienus «Blue Jackets» uzvarā pār «Penguins»

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 30 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.