• Airita,
  • Arita,
  • Sofija,
  • Taiga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:24, 29.04.2024


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.


Foto: Instagram

Mačs pēc nozīmes centrālajā kortā sāksies plkst.12.

Ostapenko WTA rangā atrodas desmitajā vietā un turnīrā izsēta ar devīto numuru, bet Žabēra rangā ir par vienu pozīciju augstāk un turnīrā tikusi pie astotā numura.

Abas tenisistes kortā tikušās četras reizes un pēdējā savstarpējā cīņā pērn Štutgartes "WTA 500" turnīra astotdaļfinālā trīs setos pārāka bija tunisiete.

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas bija brīva, otrās kārtas mačā ar 6-3, 6-1 pārspēja spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro (WTA 93.), bet trešajā kārtā ar 6-3, 6-3 apspēlēja argentīnieti Mariju Lurdesu Karli (WTA 82.).

Tikmēr Žabēra, arī sākot turnīru no otrās kārtas, vispirms ar 6-4, 5-7, 6-3 uzvarēja slovākieti Annu Karolīnu Šmiedlovu (WTA 68.) un trešajā kārtā ar 7-5, 2-6, 6-4 guva panākumu pār kanādieti Leilu Fernandesu (WTA 28.).

Ceturtdaļfinālā mača uzvarētāja spēkosies ar divu ASV tenisistu dueļa uzvarētāju - Koriju Gofu (WTA 3.) vai Medisonu Kīzu (WTA 20.).

Ostapenko šosezon ir izcīnījusi divus titulus un iekrājusi uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 18-7. Savukārt Žabēra Abū Dabī "WTA 500" turnīrā sasniedza ceturtdaļfinālu, taču pārējos turnīros nespēja pārvarēt otro kārtu.

Ostapenko šajā turnīrā piedalās arī dubultspēļu sacensībās, spēlējot kopā ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas. Latvijas un Ukrainas duets jau ir sasniedzis ceturtdaļfinālu.

Turnīrs Madridē norisinās māla seguma kortos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Romā tiksies ar slovākieti Šramkovu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā tiksies ar slovākieti Rebeku Šramkovu.

Sports Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Ričards Bolotņiks sestajā raundā ar tehnisko nokautu zaudē Hatajevam

Latvijas pārstāvis Ričards Bolotņiks sestdien Austrālijā sestajā raundā ar tehnisko nokautu zaudēja Austrālijā dzīvojošajam čečenu bokserim Imamam Hatajevam.

Sports Daugaviņš pēdējā sekundē izrauj Latvijas izlasei uzvaru pār Franciju (VIDEO)

Kasparam Daugaviņam arī otrajā mačā gūstot uzvaras vārtus papildlaikā, turklāt pēdējā sekundē, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionāta spēlē ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 1:0) pārspēja Franciju.

Lasiet arī

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122.pozīciju.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.