• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 10:32, 14.04.2024


Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".


Latvijas hokeja izlases spēlētājs Uvis Jānis Balinskis.
Foto: LETA

"Panthers" savā laukumā ar 3:2 (2:2, 0:0, 0:0, 1:0) apspēlēja Bufalo "Sabres", kuras rindās spēlē Zemgus Girgensons.

Balinskis uzvarētāju rindās uz ledus bija 16 minūtes un 21 sekundi, no kurām 52 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš atzīmējās statistikā ar diviem metieniem pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Girgensons starp viesiem spēlēja desmit minūtes un 50 sekundes, teju divas minūtes pavadot mazākumā, un uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem, kā arī iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās ar precīzu metienu izcēlās Kevins Stenlunds, Antons Lundels un Sems Reinhards, kurš arī guva uzvaru nesošos vārtus papildlaikā, kamēr "Sabres" rindās mājinieku vārtsargu izdevās pārspēt Taisonam Džostam un Džekam Kvinam.

Citā mačā "Canucks" viesos ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pārspēja Edmontonas "Oilers".

Šilovs palika uz rezervistu soliņa, bet Bļugers laukumā bija 14 minūtes un 46 sekundes, no kurām divas minūtes un piecas sekundes spēlēja mazākumā. Uzbrucēja kontā divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens, uzvarēti četri no astoņiem iemetieniem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vankūveras vienības labā vārtus guva Sems Lafertijs, Piuss Zuters un Dakota Džošu, bet vienīgais precīzais metiens "Oilers" rindās padevās Evanderam Keinam.

Vēl Kolumbusas "Blue Jackets" bez savainotā Elvja Merzļikina izbraukumā ar 4:6 (1:3, 1:3, 2:0) piekāpās Nešvilas "Predators".

Rietumu konferences turnīra tabulā "Canucks" ar 107 punktiem 80 spēlēs ieņem otro vietu, bet Austrumu konferencē "Panthers" ar 108 punktiem 81 mačā atrodas ceturtajā vietā, "Sabres" ar 82 punktiem ierindojas 12.pozīcijā, kamēr "Blue Jackets" ar 64 punktiem ir pēdējā 16 komandu konkurencē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Lasiet arī

Sports «Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.

Sports «Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.

Sports Merļikins atvaira 30 metienus «Blue Jackets» uzvarā pār «Penguins»

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 30 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.