• Ina,
  • Ināra,
  • Inārs,
  • Valija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 15:29, 28.04.2024


Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.


Foto: Youtube

Šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja "Celtics" Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē viesos ar 104:84 (21:12, 42:27, 24:22, 17:23) pārspēja Maiami "Heat" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-1.

Porziņģis spēlēja 27 minūtes un 25 sekundes un realizēja divus no četriem divu punktu metieniem, trīs no pieciem tālmetieniem un piecus no sešiem soda metieniem. Viņš arī atzīmējās statistikā ar piecām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu piespēli, diviem bloķētiem metieniem, nopelnīja trīs piezīmes un noslēdza maču ar +/- rādītāju +12.

Bostonas vienībā ar 22 punktiem izcēlās Džeilens Brauns un Džeisons Teitams, kura kontā ar 11 bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles, bet 16 punktus iekrāja Deriks Vaits.

Mājinieku rindās ar 20 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām rezultatīvākais bija Bams Adebajo, kamēr 15 punktus pievienoja Tailers Hero un Nikola Jovičs, kurš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

Sērijas turpinājumā "Celtics" paredzēts vēl viens mačs viesos 29.aprīlī, bet 1.maijā spēlē notiks Bostonā, bet, ja sērijā būs nepieciešamas vairāk par piecām cīņām, tās notiks 3.maijā viesos un 5.maijā "Celtics" laukumā.

Pārvarot pirmo kārtu, otrajā pretī stāsies Klīvlendas "Cavaliers" vai Orlando "Magic".

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti PČ otrajā mačā šodien tiksies ar Franciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta otrajā spēlē tiksies ar Franciju. B apakšgrupas mačs Ostravā sāksies plkst.17.20 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam LTV7.

Sports Vītoliņš: Čempionāta nav vāju pretinieku

Pasaules čempionātā nav vāju pretinieku, sestdien pēc grūtas uzvaras pār Polijas valstsvienību sarunā ar žurnālistiem sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātu sāk ar grūtu uzvaru pār Poliju (VIDEO)

Kasparam Daugaviņam gūstot vārtus papildlaikā, Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionāta pirmajā spēlē ar rezultātu 5:4 (0:1, 1:1, 3:2, 1:0) uzvarēja Polijas valstsvienību, kas elites divīzijā startē pirmo reizi kopš 2002.gada.

Sports Ostapenko Romas WTA 1000 sērijas turnīrā iekļūst trešajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien Romas "WTA 1000" sērijas turnīrā sasniedza trešo kārtu.

Lasiet arī

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Sports Porziņģis gūst 27 punktus «Celtics» uzvarā pār «Thunder» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Porziņģim «double-double» un četri bloķēti metieni «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 19 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem, sekmējot Bostonas "Celtics" komandas uzvaru.

Sports Porziņģis gūst 17 punktus «Celtics» zaudējumā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda piedzīvoja zaudējumu.