• Benita,
  • Everita,
  • Verita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šonedēļ paredzēti sabiedroto spēku iznīcinātāju zemie treniņlidojumi

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:35, 01.07.2024


Šonedēļ Kurzemē, Zemgalē un Latgalē paredzēti sabiedroto spēku iznīcinātāju zemie treniņlidojumi, mikroblogošanas vietnē "X" informē Gaisa spēki.


Foto: LETA

No šodienas līdz 6.jūlijam diennakts gaišajā un tumšajā laikā plānoti sabiedroto spēku iznīcinātāju zemie treniņlidojumi Kurzemes, Vidzemes un Latgales reģionos.

Lidojumi var radīt īslaicīgu troksni, tāpēc iedzīvotāji aicināti ar sapratni izturēties pret īslaicīgi radītajām neērtībām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīt Latvijā īslaicīgi līs, bet uzspīdēs arī saule

Naktī uz trešdienu Latvijas lielākajā daļā līs, vietām gaidāms stiprs lietus un iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārodbiedrība ir nemierā ar pedāvāto slimības lapu apmaksas variantu

Darba devēji rosinājuši dramatisku slimības pabalstu samazinājumu, novirzot 2. līdz 3. dienu uz darbinieku rēķina, 9. dienu valstij, kā arī būtiski samazinot kompensācijas apmēru pārējām dienām.

Sabiedrība Būs papildu nauda saules paneļu iegādei

Finansējumu nepieciešams palielināt, ņemot vērā iedzīvotāju aktīvo interesi iegādāties atjaunīgās enerģijas ražošanas iekārtas un elektroenerģijas uzkrāšanas iekārtas.

Sabiedrība Energoapgādes drošumam un biometāna ražošanas attīstībai ieguldīs 134,4 miljonus

Investīcijas tiks sniegtas granta veidā trim potenciālajiem investīciju saņēmējiem, kuri Latvijā nodrošina infrastruktūras attīstību - AS "Sadales tīkls", AS "Augstsprieguma tīkls" un AS "Conexus Baltic Grid". Investīcijas plānots izmantot līdz 2026.gada 30.jūnijam.

Lasiet arī

Pasaule Stoltenbergs: Ungārija ir piekritusi nebloķēt NATO palīdzību Ukrainai

Ungārija ir piekritusi nebloķēt NATO atbalstu Ukrainai, tomēr Viktora Orbāna valdība nesniegs personāla vai finansiālu atbalstu kara plosītajai valstij, trešdien paziņoja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.

Sabiedrība Stoltenbergs: NATO ir gatava aizstāvēt Latviju

Nevajag šaubīties par alianses gatavību un spēju aizstāvēt visus sabiedrotos, akcentēja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs, kurš otrdien Rīgas pilī tikās ar Latvijas prezidentu Edgaru Rinkēviču pirms NATO Austrumu flanga valstu samita.

Sabiedrība Rinkēvičs paskaidroja Ungārijas prezidenta neierašanos uz NATO samitu Rīgā

Ungārijas prezidenta Tamāša Šujoka neierašanās uz NATO Austrumu flanga valstu samitā nav jāmeklē kādi atklāti vai slēpti signāli, otrdien pirms NATO Austrumu flanga valstu samita sākuma žurnālistiem izteicās Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Braže: NATO spējas ir nesalīdzināmi pārākas nekā Krievijai

NATO ir spēcīgākā alianse pasaulē, un tās iespējas ir nesalīdzināmi pārākas nekā Krievijai, intervijā aģentūrai LETA uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.