• Sandis,
  • Uldis,
  • Ulvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bens Afleks pārcēla mantas no mājas, kamēr Dženifera Lopesa bija Eiropā

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 07:13, 02.07.2024


Pāris, kuram jūlijā bija paredzēts svinēt otro kāzu gadadienu, neizskatās, ka viņi grasās samierināties.



Kamēr 54 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa bija atvaļinājumā Itālijā un apmeklēja Parīzes modes nedēļas skates, viņas vīrs Bens Afleks netērēja laiku. Kā ziņo izdevums People, atsaucoties uz saviem avotiem, viņš pārvācis savas mantas no viņu ģimenes savrupmājas Beverlihilsā.

Izvācies no greznā 60 miljonu dolāru vērtā nama, Oskara balvas ieguvējs izīrēja īpašumu Brentvudā. Par mājokli, kas atrodas tikai pāris kvartālu no viņa bijušās sievas Dženiferas Gārneres un viņu trīs bērnu mājām, viņš maksā 100 000 dolāru.

"Bens turpina dzīvot īrētā dzīvoklī. Viņš tur dzīvo jau aptuveni divus mēnešus. Šķiet, ka ar viņu viss ir kārtībā. Viņš katru dienu ir savā birojā un, šķiet, ir koncentrējies darbam. Viņš arī pavada laiku kopā ar bērniem," atklāja informators.

Aflekam un Gārnerei ir divas meitas - Violeta (18) un Serafīna (15), kā arī 12 gadus vecs dēls Samuels. Kopš šķiršanās no Lopesas Holivudas slavenība daudz laika pavada kopā ar dēlu, un viņa bijusī sieva viņu atbalsta un cer, ka viņš ar J.Lo atkal samierināsies.

Kad Lopesa atgriezās no atvaļinājuma, viņa tika pamanīta pie Afleka birojā Rietumholvudā. Atšķirībā no vīra viņa nēsā kāzu un saderināšanās gredzenus. Savukārt Bens pēdējā laikā parādās bez šiem simboliskajiem aksesuāriem.

Neskatoties uz to, ka pāris pagaidām nav sniedzis nekādus komentārus par iespējamo šķiršanos, daudzi ir pārliecināti, ka laulība ir lemta bojā.

Tagad Bens un Dženifera ir izsludinājuši pārdošanā milzīgo māju, kuru viņi meklēja jau vairāk nekā gadu. Par šo īpašumu viņi vēlas saņemt 65 miljonus dolāru. Kā stāsta cilvēki no pāra apkārtnes, nevienam no laulātajiem šī savrupmāja nav patikusi. Aflekam bijis neērti, ka tā atrodas tālu no viņa bērniem, bet Lopesa uzskatīja, ka māja ar 12 guļamistabām viņai ir par lielu.

Runāja, ka dziedātāja līdz pēdējam mēģina glābt savu laulību, taču tagad ir atteikusies no šiem centieniem un pievēršas saviem bērniem, 16 gadus vecajiem dvīņiem Maksam un Emmai, kā arī ar pilnu atdevi pievēršas darbam. Viņa jau ir parakstījusi jaunu līgumu ar Netflix.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Krievijas producente: Kanje Vests ieradies Maskavā

ASV reperis Kanje Vests ieradies Maskavā, atsaucoties uz pazīstamu Krievijas producenti, svētdien ziņoja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Kultūra Mūziķis Armands Rutkovskis: «Man ir ļoti daudz dziesmu idejas» (+VIDEO)

"Reizēm mēs cenšamies savas sajūtas maskēt ar rūpīgi izvēlētiem vārdiem", pauž autors.

Kultūra Jaunā kultūras ministre pirmajā ārvalstu darba vizītē dosies uz Kanādu

Kultūras ministre Agnese Lāce (P) no svētdienas, 30.jūnija, līdz pirmdienai, 8.jūlijam, darba vizītē apmeklēs Kanādu, aģentūru LETA informēja ministres padomniece Rita Plūme.

Lasiet arī

Kultūra Mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē

92 gadu vecumā otrdien mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē, vēsta Francijas plašsaziņas līdzekļi.

Kultūra Tīna Karola pabeidza militārās apmācības kursu (+FOTO)

Dziedātāja Tīna Karola pabeidza civiliedzīvotāju militārās apmācības kursu "Rezervists", sajūtot aicinājumu apmeklēt apmācības, lai saprastu, kā palīdzēt sev un citiem kara laikā. Šo informāciju sniedza mācību centra lapā.

Kultūra Krievijā nodokļu dienests izrakstīja rēķinu nelaiķei Anastasijai Zavorotņukai

Krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka, kas bija pazīstama ar savu lomu filmā “Mana mīļā aukle”, piecus gadus cīnījās ar smadzeņu vēzi. Pēc diagnozes noteikšanas viņa pārtrauca filmēties un pazuda no sabiedrības redzesloka.

Kultūra Opra Vinfrija tika ievietota slimnīcā. Kas notika?

Televīzijas vadītājai bija problēmas ar vēderu, un ārstiem viņa bija jāpieliek pie sistēmas. Šī iemesla dēļ viņa nevarēja piedalīties grāmatu kluba pārraidē.