• Iza,
  • Izabella
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tetovētājs: Jūsu ceļvedis augstākās profesijas iegūšanai

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 14:11, 27.08.2024


Vai esat kādreiz domājuši, ko nozīmē būt tetovēšanas māksliniekam? Profesija, kas šobrīd ir savas popularitātes virsotnē, ir izgājusi garu pārvērtību ceļu, lai piedzīvotu to sapni, ko daudzi vēlas īstenot.



Tieši pateicoties tetovētāju neatlaidībai un ticībai savam darbam, šī profesija ir sasniegusi savu pašreizējo atpazīstamības līmeni. Šajā rakstā VEAN TATTOO pastāstīs par galvenajiem tetovēšanas mākslinieka darba aspektiem un pastāstīs, kā sākt savu ceļojumu šajā apbrīnojamajā nozarē.

Tetovētāja profesiju var apgūt gan jaunībā, gan jau nobriedušā vecumā. Šajā radošajā amatā var piedalīties gan absolventi, kuri izvēlas savu pirmo profesiju, gan tie, kuri jūtas nepiepildīti pašreizējā darbā. Ja sapņojat mainīt savu dzīvi un sākt radīt unikālus darbus uz ādas, vecums noteikti nebūs šķērslis.Ir svarīgi saprast galveno, ka tetovējums nav tikai dizaina uzklāšana uz ādas, tas ir vesels process, kurā vienlīdz svarīgas ir mākslinieciskās prasmes un tehniskās zināšanas. Un tetovētājs nav tikai mākslinieks, viņš ir ceļvedis tetovējumu pasaulē, kur cilvēki ar viņa palīdzību var izteikt savas domas, jūtas un savu individualitāti.



Mentoru izvēle: mācieties no labākajiem

Jums jāsāk no pamatiem, nešaubieties, nekavējoties izvēlieties labāko savā biznesā. Tas palīdzēs jums koncentrēties uz mācīšanos, iegūstot tikai vissvarīgāko informāciju. Tetovēšanas mākslas mācīšanai parastajā izpratnē nav institūtu, tāpēc izvēle ir nedaudz sarežģītāka, jo ne katrs lielisks tetovēšanas salons ar augstu reputāciju var arī mācīt, jo, esot mentoram un spējot nodot savu pieredze ir arī talants, ko prot ne visi pieredzējuši tetovēšanas mākslinieki. VEAN TATTOO to saprata jau sen un pārskatīja šo plaisu tetovēšanas nozarē. Izveidojot komandu visā pasaulē ar pirmšķirīgiem tetovēšanas māksliniekiem, kuri daudzus gadus dalās savās zināšanās un zina, kā labāk nodot profesijas svarīgos aspektus.



Māksla un atbildība

Tetovēšana ir māksla, kas prasa pastāvīgu mācīšanos un sevis pilnveidošanu. Jo vairāk jūs zīmējat, jo vairāk praktizējat, jo labāks jūs kļūstat. Pirms sākat strādāt ar klientu, jums būs jāuzlabo prasmes uz mākslīgās ādas.Tikai tad jūs varat droši sākt veidot tetovējumus uz īstas ādas. Esiet rūpīgs, šīs profesijas radošā sastāvdaļa ir patīkams bonuss, bet kodols ir pilnīgi atšķirīgs. Tetovētāja atbildība pret klientu ir milzīga, viņam uzticas ne tikai ķermenis, bet arī veselība. Tetovētājs iespiež tinti zem klienta ādas, tāpēc zināšanām par drošības pasākumiem, aprīkojumu un palīgmateriāliem jābūt nevainojamām. Profesionalitāte šajā jomā sākas ar izpratni par katru darba aspektu.



Iespējas un izredzes

Tetovētāja karjera paver jums daudz iespēju. Tie ir stabili ienākumi, kas pieaug līdz ar jūsu pieredzi un prasmēm. Jūsu kā amatnieka vērtība pieaugs, pilnveidojot savas prasmes. Papildus finansiālajai drošībai tetovēšanas mākslinieka amats sniedz iespēju ceļot, satikt jaunus cilvēkus un izpausties sabiedrībā.

Sekojiet savai iedvesmai, ticiet sev un neapstājieties pie tā. Ceļš uz panākumiem tetovēšanas pasaulē ir smags darbs, taču to piepilda aizraušanās un vēlme nepārtraukti augt.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija apelācijā Avena lietā nav sniegusi jaunus juridiskus argumentus

Lietā par miljardierim Pjotram Avenam noteiktajām Eiropas Savienības (ES) sankcijām Latvija apelācijas sūdzībā Eiropas Savienības Tiesā (EST) nav ietvērusi nekādu jaunu informāciju vai jaunus argumentus, aģentūrai LETA apgalvoja Avena advokāts Ārons Bass.

Sabiedrība Piektdien daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Piektdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Darba devējiem piedāvā dotācijas jaunu darbinieku praktiskai apmācībai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties darbinieku praktiskai apmācībai darba vidē, sagatavojot tos uzņēmuma specifikai un vajadzībām, kā arī nodrošinot bezdarbnieka statusu NVA reģistrēto klientu apmācību darba vidē profesionālās kompetences iegūšanai.

Sabiedrība Mieriņa: Saeimas deputāti vērtē arī citus nodokļu reformas priekšlikumus

Saeimas deputāti vērtē arī citus nodokļu reformas priekšlikumus, ne tikai tos, par kuriem publiski ir paziņojis finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV), ceturtdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" teica Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Lasiet arī

Veselība Psiholoģe: «Pārmērīgi spēlējot datorspēles, sekas var būt nopietnas» (+VIDEO)

Mūsdienās gados jauni cilvēki biežāk dod priekšroku īsāka formāta saturam.

Pasaule Streiko tūkstošiem Boeing darbinieku

Tūkstošiem ASV aviobūves uzņēmuma "Boeing" darbinieku rūpnīcās netālu no Sietlas piektdien sākuši streiku pēc tam, kad arodbiedrības locekļi balsojumā pārliecinoši atbalstīja šādu rīcību un noraidīja vadības piedāvāto algu palielinājumu.

Ekonomika No svētdienas vairs nenotiks Bonus-malus klašu pārrēķins

No svētdienas, 15.septembra, vairs nenotiks Transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) apdrošināšanas risku izvērtēšanas sistēmas "Bonus-malus" klašu pārrēķins, informēja Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojā (LTAB).

Sabiedrība Atbalsta Puškinam veltītu piemiņas objektu demontāžu Rīgā

Puškina piemiņas zīmes demontāžu rosināja biedrība "Publiskās atmiņas centrs".