• Alita,
  • Elita,
  • Liesma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijai nevēlamu personu sarakstā iekļauj Krievijas komiķi

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 14:18, 11.09.2024


Ārlietu ministre Baiba Braže (JV) iekļāvusi Latvijai nevēlamu personu sarakstā Krievijas televīzijas kanāla "TNT" propagandas komiķi Mariju Markovu.



Kā liecina ministres ieraksts tviterī, Markovai uz nenoteiktu laiku ir noteikts aizliegums ieceļot Latvijā.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka Markova ir aktrise, komiķe, televīzijas kanāla "TNT" raidījuma "Women's Standup" dalībniece. Viņai pēc pāris dienām - 13.septembrī - bija plānota uzstāšanās Rīgas klubā "Crystal", liecina mājaslapā "ticketshop.lv" pieejama informācija. Šī pasākuma organizators ir Tallinā reģistrēts uzņēmums "Baltic Concert Group OÜ".

Imigrācijas likumā ir noteikta kārtība, proti, ja ārzemnieks ir Latvijai nevēlama persona, par viņa iekļaušanu sarakstā lemj ārlietu ministrs. Lēmums, kuru pieņēmis ārlietu ministrs, nav pārsūdzams.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Kriminālziņas FBK: Volkova piekaušanu pasūtījis bijušais Jukos viceprezidents Ņevzļins

Cietumā nomērdētā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku ceturtdien skatītājiem nodotā filmā apgalvots, ka viņu rīcībā nonākusi uzņēmēja, naftas kompānijas "Jukos" bijušā vadības pārstāvja Leonīda Ņevzļina sarakste, no kuras izriet, ka 2024.gada martā viņš organizējis uzbrukumu Leonīdam Volkovam, turklāt Ņevzļina organizētajās darbībās bijuši iesaistīti Latvijas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Kriminālziņas No divām sievietēm Latgalē viltus policijas darbinieki izkrāpj 17 500 eiro

Šomēnes likumsargiem ziņots par diviem gadījumiem Latgalē, kad viltus policisti sievietēm izkrāpuši kopumā 17 525 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Kriminālziņas Kāpēc Latvijā tik bieži notiek autoavārijas, lēš eksperti (+VIDEO)

Autovadītāji mēdz neatbilstoši novērtēt situāciju vai pārvērtēt savas spējas.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauj 25 Krievijas pilsoņus

Par kara propagandu un agresijas pret Ukrainu atbalstīšanu Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauti vēl 25 Krievijas pilsoņi, sociālajos tīklos informē ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Sports Futbola kluba "Ventspils" īpašnieks ir iekļauts Latvijas melnajā sarakstā

Latvijas futbola kluba "Ventspils" īpašnieks Adlans Šišhanovs ir iekļauts Latvijas valsts melnajā sarakstā, sarunā ar portālu "sportacentrs.com" atklāja iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens.

Sabiedrība Ārlietu ministre: Latvijai nav militāru draudu

Latvijai nav militāru draudu, taču nevar citiem "deleģēt" rūpes par valsts drošību, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže (JV), kura otrdien un trešdien kustības "2x2" nometnē tikās ar gandrīz 90 Latvijas jauniešiem no 12 valstīm.

Pasaule Braže: mēs strādāsim ar jebkuru demokrātiski ievēlētu ASV prezidentu

Latvija strādās ar jebkuru ASV prezidentu, kurš ir ievēlēts demokrātiskā ceļā, pirms Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomes Briselē, Beļģijā, žurnālistiem sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).