• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policija brīdina par satiksmes apgrūtinājumiem lauksaimnieku akciju dēļ

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 08:20, 05.02.2024


Policija saistībā ar lauksaimnieku organizētajiem protestiem pirmdien aicina visus satiksmes dalībniekus plānot savu maršrutu laikus, rēķinoties ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem, aģentūru LETA informēja policija.


Foto: LETA

Ņemot vērā, ka pirmdien visā Latvijā lauksaimnieki sāks iepriekš saskaņotu protesta akciju un tās laikā ir paredzēta lauksaimniecības tehnikas pārvietošanās dažādos maršrutos gan uz valsts nozīmes, gan reģionālajiem autoceļiem. Tas var apgrūtināt satiksmes plūsmu visā valstī, tāpēc Valsts policija aicina visus satiksmes dalībniekus plānot savu maršrutu laikus, rēķinoties ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem.

Protesta akcijas laikā tiks nodrošināta sabiedriskā kārtība un pastiprināti uzraudzīta kopējā ceļu satiksmes drošība, ir plānota plaša policijas spēku piesaiste.

Policija atgādina protesta akcijas organizatoriem un dalībniekiem, ka akcijas laikā jāievēro visas likuma normas - Valsts policija nepieļaus likumpārkāpumus un nekārtības.

Tāpat policija atgādina, ka ikvienam transportlīdzekļa vadītājam, piedaloties ceļu satiksmē, ir jāievēro vispārējās ceļu satiksmes noteikumu prasības, kā arī transportlīdzeklim jāatbilst visām prasībām atbilstoši dalībai ceļu satiksmē.

Lauksaimnieku organizētie protesti pirmdien, 5.februārī, notiks 16 pilsētās - Liepājā, Saldū, Talsos, Tukumā, Kuldīgā, Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Jēkabpilī, Aizkrauklē, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Gulbenē, Limbažos un Ogrē. Protestu norisē tiks izmantota arī lauksaimniecības tehnika.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Sabiedrība Kā ārzemnieki dienēs Latvijas armijā (+VIDEO)

Aizsardzības ministrija paredzējusi mainīt Militārā dienesta likumu, lai palielinātu karavīru skaitu.

Sabiedrība Miris kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

80 gadu vecumā mūžībā devies kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, 5. un 6.Saeimas deputāts Alfreds Čepānis, informē parlamentā.

Lasiet arī

Ekonomika Lauksaimniecības produktu cenu līmenis pērn Latvijā samazinājies par 18,9%

Latvijā pagājušajā gadā kopējais lauksaimniecības cenu indekss samazinājies par 18,9% salīdzinājumā ar 2022.gadu, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie dati.

Ekonomika Lauksaimniekiem noteiks labvēlīgākus nosacījumus atbalsta saņemšanai

Turpmāk mazajām lauku saimniecībām noteiks labvēlīgākus nosacījumus atbalsta saņemšanai no Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai, paredz otrdien valdībā pieņemtie grozījumi.

Ekonomika Palielinās valsts atbalstu lauksaimniekiem īstermiņa aizdevuma veidā

Valsts atbalstu lauksaimniekiem īstermiņa aizdevuma veidā palielinās no līdzšinējiem 40 eiro līdz 60 eiro par ilgtspēju sekmējošam ienākumu pamatatbalstam pieteikto hektāru, paredz otrdien valdībā pieņemtie grozījumi.

Ekonomika LKLC inženieri sagatavojusi tipveida projektu būvprojektu govju fermai (+VIDEO)

Latvijā ir vairāk nekā 2000 nelielu saimniecību, kuras plāno paplašināšanos.