• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pakistānā nogāzusies pasažieru lidmašīna ar vairāk nekā 100 cilvēkiem

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 17:14, 22.05.2020


Pasažieru lidmašīna "Airbus A320" ar vairāk nekā 100 cilvēkiem piektdien nogāzusies dzīvojamā rajonā Pakistānas pilsētā Karāči, ziņo valsts aviācijas aģentūra.


Foto:

Aviokompānijas "Pakistan International Airlines" lidmašīna bija ceļā no Pakistānas pilsētas Lahoras un tai bija jānolaižas Džinnas starptautiskajā lidostā Karāči, ziņo amatpersonas.

Nacionālajā televīzijā pārraidītajos attēlos redzami biezi melnu dūmu mākoņi no lidmašīnas avārijas vietas dzīvojamā rajonā.

"Lidmašīna nogāzusies Karāči. Mēs mēģinām apstiprināt pasažieru skaitu, taču sākotnējais skaits ir 99 pasažieri un astoņi apkalpes locekļi," pavēstīja aviācijas aģentūras preses pārstāvis Abduls Satars Hohars.

Notikuma vietā ieradušies ārkārtas dienesti.

Pēc aculiecinieku teiktā, lidmašīna mēģinājusi divas vai trīs reizes nolaisties, pirms nogāzusies dzīvojamā rajonā līdzās lidostai. Rajons ir nabadzīgs un blīvi apdzīvots.

Kā pavēstīja kāds vietējais iedzīvotājs, viņš redzēja, ka lidmašīna veikusi loku vismaz trīs reizes un tad nogāzusies uz vairākām mājām.

Rajonu noslēgusi policija un armija.

Katastrofa notikusi tikai dažas dienas pēc tam, kad Pakistāna atļāva atsākt komerclidojumus, kas bija pārtraukti sakarā ar ierobežojumiem koronavīrusa pandēmijas dēļ.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.