• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Izsludināts konkurss jaunajiem VKKF nozaru ekspertiem

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 19:02, 16.03.2024


Izsludināts konkurss jaunajiem Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) nozaru ekspertiem, informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.


Foto: LETA

Pretendentus dalībai konkursā līdz 5.aprīļa plkst.12 var pieteikt juridiskas personas, kas saskaņā ar statūtiem darbojas kultūras jomā un ir saistītas ar attiecīgo kultūras nozari, kā arī Kultūras ministrijas padotībā esošas valsts pārvaldes iestādes un kapitālsabiedrības, kurās ministrija ir valsts kapitāla daļu turētāja.

VKKF nozares eksperta komisijas locekļa amata pretendenta pieteicējam pieteikums ir jāiesniedz vienā "eDoc" failā, kurā jāiekļauj pamatojums, kādēļ pieteicējs konkrēto personu piesaka VKKF nozares eksperta komisijas locekļa amata konkursam, VKKF nozares eksperta komisijas locekļa amata pretendenta dzīvesgājums, kā arī pretendenta rakstisks apliecinājums par vēlmi strādāt VKKF nozares ekspertu komisijā un par atbilstību nolikumā izvirzītajām prasībām. Apliecinājumu ar pretendenta parakstu iesniedzamajā "eDoc" failā var iekļaut kā ieskenētu "pdf" dokumentu vai kā dokumentu, kas parakstīts ar elektronisku drošu parakstu.

Pretendējot uz VKKF eksperta amatu, VKKF lūdz ņemt vērā fonda ētikas kodeksu, īpaši punktus, kas nosaka, ka darba attiecību laikā vai pilnvaru termiņa laikā darbinieki nevar pretendēt uz radošo stipendiju, mācību stipendiju, honorāru, algu vai radošo braucienu izdevumu segšanu VKKF organizētos konkursos.

Pieteikums jāiesniedz elektroniska dokumenta formā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un apliecināts ar laika zīmogu, nosūtot to VKKF uz e-pasta adresi.

Nozaru ekspertu komisijas izvērtē iesniegtos projektus un sniedz VKKF padomei atzinumu par līdzekļu sadalījumu projektu īstenošanai, kā arī pārrauga piešķirto līdzekļu izmantojumu. VKKF ir astoņas nozaru ekspertu komisijas, un katrā no tām ir septiņi cilvēki - attiecīgās kultūras nozares speciālisti. Ekspertu pilnvaru laiks ir divi gadi. 2024.gada aprīlī pilnvaru termiņš beidzas 29 ekspertiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Kultūra Latviešu dziedātājs Kanters ar draugu palīdzību gatavo jaunu albumu (+VIDEO)

"Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies".

Lasiet arī