• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā uzstāsies populārais britu mākslinieks DUB FX (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 18:24, 15.05.2024


Viņš ir sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube.


Kopš savas karjeras sākuma DUB FX ir izdevis sešus albumus.

26.maijā naktsklubā TOWER uzstāsies DUB FX - viens no iespaidīgākajiem un talantīgākajiem britu mūsdienu mūziķiem. DUB FX (īstajā vārdā - Bendžamins Stenfords) ir izcils piemērs tam, kā mākslinieks var apvienot ielu mākslu, ierakstus un producēšanu, lai radītu satriecošas kompozīcijas pats par sevi. Izmantojot dažādas vokālās metodes un ierakstu tehnikas, Dub FX prasmīgi manipulē ar savu balsi, lai klausītāju priekšā radītu daudzšķautņainu skaņu ainavu.

2006.gadā, kad sociālie mediji sāka uzņemt apgriezienus, DUB FX nolēma doties ceļojumā uz Eiropu, cerot gūt iedvesmu jaunas mūzikas radīšanai. Taču viņa uzstāšanās uz ielām sajūsmināja garāmgājējus, pievēršot uzmanību ne tikai mūziķa talantam, bet arī nozīmīgajam, apzinātajam vēstījumam viņa dziesmās un rīmējumos. Šā iemesla dēļ viņš sāka pārdot savus albumus tieši uz ielas, turklāt vienlaikus emocionāli aizraujot un pārsteidzot klausītājus ar savu tehnisko meistarību un priekšnesumu kvalitāti.

Divus gadus vēlāk Bristolē režisors Bens Dovdens, pazīstams kā "BD", atklāja Dub FX un nofilmēja viņa uzstāšanos, augšupielādējot video vietnē YouTube. Skaņdarbu "Love Someone" un "Flow videoklipi guva skatītāju ievērību un izpelnījās ievērojamu skatījumu skaitu, izpelnoties koncertu organizatoru uzmanību no visas pasaules.

Kopš savas karjeras sākuma DUB FX ir izdevis sešus albumus, pārdevis vairāk nekā 250 000 eksemplāru, uzstājies lielākajos festivālos un sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube, turklāt tas viss panākts bez neviena komerciālā radio vai televīzijas raidījuma!

Pašreiz DUB FX ir pazīstams kā ielu mākslinieks, ierakstu mākslinieks un producents, kas rada sarežģītas un iespaidīgas dziesmas tikai un vienīgi paša spēkiem. DUB FX unikālais prasmju kopums un radošā pieeja mūzikai ir padarījusi viņu par vienu no cienījamākajiem un iecienītākajiem mūsdienu mūziķiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pasaulslavenais Joss Stellings nākammēnes Rīgā prezentēs jaunu filmu (+VIDEO)

Tas ir jauna vīrieša un nobriedušas sievietes, bijušās balerīnas ar neizdevušos dzīvi, sarežģīto savstarpējo attiecību stāsts.

Kultūra Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Kultūra Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Kultūra Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

Lasiet arī