• Mihails,
  • Miķelis,
  • Miks,
  • Mikus
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Militāro mācību laikā gājis bojā NBS karavīrs

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 20:04, 16.05.2024


Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā, gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, VS.LV informēja NBS.


Foto: LETA

Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts policija un Militārā policija. Pēc NBS komandiera pavēles konkrēto militāro mācību norise pārtraukta.

NBS sākta nelaimes gadījuma speciālā izmeklēšana un dienesta izmeklēšana.

NBS izsaka visdziļāko līdzjūtību karavīra tuviniekiem, draugiem un dienesta biedriem. Karavīra ģimene ir informēta par notikušo. Bruņotie spēki sniedzot visu nepieciešamo atbalstu mirušā karavīra tuviniekiem, tostarp arī psiholoģisko un garīgo atbalstu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Atbalsta elektroniskās uzraudzības piemērošanu varmākam

Saeima ceturtdien otrajā lasījumā atbalstījusi grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz iespēju varmākam piemērot elektronisko uzraudzību.

Kriminālziņas Stājas spēkā notiesājošs spriedums par cilvēku sašaušanu skolas salidojumā

Senāta Krimināllietu departaments atteicis ierosināt kasācijas tiesvedību, un tādējādi stājās spēkā Vidzemes apgabaltiesas spriedums, ar kuru vīrietim par divu cilvēku sašaušanu skolas salidojuma laikā piespriesta brīvības atņemšana uz diviem gadiem un trīs mēnešiem ar probācijas uzraudzību uz vienu gadu.

Kriminālziņas Speciālisti konsultē, kā pasargāt savu bankas kontu no krāpniekiem (+VIDEO)

Ir vērts piedomāt pie PIN kodu izveides – neveidojat tos kā sev nozīmīgus datumus.

Kriminālziņas Gada laikā no uzņēmumiem Latvijā izkrāpti vairāk nekā divi miljoni eiro

Laika posmā no 2023.gada 1.augusta līdz 2024.gada 1.augustam uzņēmumiem izkrāpti 2,3 miljoni eiro, informē Finanšu nozares asociācijas (FNA) pārstāvji, atsaucoties uz apkopotajiem datiem par krāpšanas gadījumu statistiku četrās lielākajās bankās, kad par upuri ir kļuvis uzņēmums.

Lasiet arī

Sabiedrība NBS komandieris rosina apsvērt sieviešu iesaukšanu obligātā dienestā

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš rosina apsvērt sieviešu iesaukšanu obligātā kārtā valsts aizsardzības dienestā (VAD), ceturtdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" atzina Kalniņš.

Sabiedrība Latvijā nogādāti Kanādas sabiedroto helikopteri Griffon

Turpinot NATO daudznacionālās brigādes štāba attīstību, Kanādas sabiedrotie Latvijā nogādājuši helikopterus CH-146 "Griffon", informē Latvijas Nacionālie bruņotie spēki (NBS).

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Sabiedrība Esplanādē norisināsies Latvijas armijas 105.gadadienas svinības

Trešdien Rīgā, Esplanādē, norisināsies Latvijas armijas 105.gadadienai veltīti svinīgi pasākumi, aģentūru LETA informēja Nacionālie bruņotie spēki (NBS).