• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


NASA tehnoloģijas un vitamīni izstādē “Medbaltica 2020”

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 11:28, 15.09.2020


Inovatīvas tehnoloģijas, jaunākie zobārstniecības risinājumi, dezinfekcijas līdzekļi, higiēnas preces, kosmētika, uztura bagātinātāji un konferences profesionāliem – tas viss jau šonedēļ – 17. un 18. septembrī izstādē “Medbaltica 2020” Ķīpsalā.


Foto: BT1

Vingrumam un labai stājai. Ķīpsalā varēs iepazīties ar zīmola “Blackroll” plašo fascijas masāžas treniņu rīku piedāvājumu, kas radīti, sadarbojoties ar starptautiski atzītiem pētniekiem un zinātniekiem. Ikviens varēs izvēlēties sev atbilstošākos sporta un masāžas rīkus – vai tie būtu ruļļi, bumbas vai pretestības gumijas. Būs iespēja iepazīties arī ar “Swedish Posture” unikālajiem produktiem stājas uzlabošanai – stājas korektoriem, balansa krēsla palikni u.c., kas palīdz nogurušajiem muskuļiem atgriezties sākotnējā stāvoklī.

Gaisa attīrīšana kā kosmosa kuģī. Unikālu NOVAERUS NanoStrike® plazmas nanotehnoloģijas iekārtu iekštelpu gaisa dezinfekcijai un attīrīšanai, kas ir īpaši aktuāli Covid-19 pandēmijas apstākļos, izstādē prezentēs “Biomark”. Ierīce sākotnēji tika radīta gaisa attīrīšanai NASA kosmosa kuģos. Tās pamatā ir inovatīva, ļoti zemas enerģijas plazma, kas destruktīvi darbojas uz jebkuru patogēnu gaisā, izjaucot tā DNS struktūru ar efektivitāti 99,99%.

Mazuļa aptieciņa. Teju ikviena mamma pazīst negulētas naktis, kad mazulim šķiļas zobiņi, aizlikts deguns vai moka kolikas. Lai mazinātu iekaisumu un smaganu jutīgumu zobu šķilšanās laikā, palīgā nāks smaganu gēls “Dentinale Natura” bez lidokaīna, cukura un parabēniem. Lai mazulim ātri sniegtu atvieglojumu koliku laikā “PN Baltic” piedāvā gāzes izvades caurulītes “Windi”, bet aizliktam deguntiņam – nazālo aspiratoru “NoseFrida”, kas ātri un maigi palīdzēs to attīrīt. Turklāt izstādē šos produktus varēs iegādāties par izdevīgām cenām!

Vairāk par dalībnieku piedāvājumu šeit


Foto: BT1

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Sabiedrība Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.

Kriminālziņas KNAB: Pieaug iedzīvotāju izpratne par trauksmes celšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizvien biežāk saņem saturiski kvalitatīvus ziņojumus, kuros iedzīvotāji informē par iespējamām darba vietās novērotajām pretlikumībām, kas norāda uz iedzīvotāju izpratnes palielināšanos par Trauksmes celšanas likuma mērķi un trauksmes cēlēja ziņojuma būtību, aģentūrai LETA pavēstīja KNAB pārstāvji.

Sabiedrība Valsts prezidenta kancelejas vadītāja no bijušā dzīvesbiedra saņēmusi 31000 eiro

Valsts prezidenta kancelejas vadītāja Gunda Reire pērn no bijušā dzīvesbiedra, Saeimas deputāta, bijušā finanšu ministra Jāņa Reira (JV) saņēmusi ap 31 000 eiro, no kuriem 5960 eiro veido uzturlīdzekļi, liecina viņas amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.