• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 10:53, 02.05.2024


Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.



Tādējādi ir īstenots "Capitalica Asset Management" Latvijā pirmais projekts, kura investīcijas pārsniedz 65 miljonus eiro.

Līdz ar otrās ēkas nodošanu ekspluatācijā ir pabeigta arī lielākā daļa nomnieku biroju izbūves darbu, ar kuriem ir noslēgti ilgtermiņa līgumi. Sākot ar maiju, sāksies pakāpenisks šo uzņēmumu ievākšanās process.

Kopumā biroju kompleksā "Verde" strādās līdz 2500 darbinieku, un patlaban noslēgto nomas līgumus skaits ir 19. Par nomniekiem kļuvuši tādi uzņēmumi kā "Swisscom", "Decta", "KPMG Latvija", "Swetch", "Merito Group", "Workland", "Enefit", "VIA SMS Group", "Tietoevry Latvia", restorāns "Dia 36.line", "Moltto Coffee" un citi.

Savukārt objekta iznomāšanas un apsaimniekošanas partneris ir nekustamo īpašumu aģentūra "Colliers".

Pirmās ēkas būvniecība noslēdzās 2022.gada vasarā.

Projekta attīstītājs un investors ir uzņēmums "Capitalica Asset Management", kas ir Lietuvas Centrālās bankas licencēts un pārraudzīts ieguldījumu pārvaldes uzņēmums, kas veic komerciālo nekustamo īpašumu pārvaldību Baltijas valstīs. Tā vadītajam fondam "Capitalica Baltic Real Estate Fund I" pieder biroju komplekss "Verde" Rīgā, biznesa centrs "135" Viļņā, biznesa centrs "Kauno Dokas" Kauņā un tirdzniecības centrs "Luizė" Klaipēdā.

"Capitalica Asset Management" kapitālā 70% pieder "SBA Group", kas ir viena no lielākajām Lietuvas kapitāla biznesa grupām, bet vēl 30% pieder "Capitalica Asset Management" ģenerāldirektora Andrjus Baršta uzņēmumam "Fox Holdings".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Aiztur divas personas aizdomās par informācijas vākšanu un nodošanu Krievijai

Kā liecina Valsts drošības dienesta izmeklēšanas laikā iegūtā informācija, personas nelikumīgi vāca un Krievijas specdienestiem nodeva neizpaužamas ziņas.

Sabiedrība IeM: Ukrainas bēgļu plūsma saglabājas mērena un stabila

Šogad četros mēnešos Latvijā pār ārējo robežu ir ieceļojuši 6457 Ukrainas pilsoņi, un bēgļu plūsma saglabājas mērena un stabila, taču ievērojami mazāka nekā 2023.gadā, kad šajā pašā laika periodā ieceļoja 40 496 Ukrainas pilsoņi, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotā informācija.

Sabiedrība JV atsakās piedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) nolēmusi nepiedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā, aģentūru LETA informēja partijā.

Sabiedrība Uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu

Ir jārēķinās, ka uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu, jo, lai gan inflācija vairs būtiski neaug, izmaksu līmenis nav krities un konkurēt kļūst arvien grūtāk, intervijā aģentūrai LETA atzina konsultāciju kompānijas EY partneris, Stratēģijas un darījumu konsultāciju nodaļas vadītājs Baltijas valstīs Guntars Krols.

Lasiet arī