• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Arsenal» grauj Šefīldas «United» un turpina cīņu par titulu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 12:39, 05.03.2024


Anglijas futbola premjerlīgas pirmdienas vienīgajā spēlē Londonas "Arsenal" viesos ar 6:0 (5:0) sagrāva vienu no pastarītēm Šefīldas "United", turpinot cīņu par pirmo titulu 20 gadu laikā.



Jau līdz 15.minūtei "Arsenal" bija vadībā ar 3:0, bet līdz pirmā puslaika beigām panāca graujošo 5:0.

Piektajā minūtē Martins Ēdegors guva pirmos vārtus, 13.minūtē "United" aizsargs Džeidens Bogls ieraidīja bumbu savos vārtos, bet vēl divas minūtes vēlāk Gabriels Martinelli panāca 3:0. Mača 25.minūtē Kajs Havercs guva viesu ceturtos vārtus, bet 5:0 pirmā puslaika 39.minūtē panāca Deklans Raiss.

Otrā puslaika 13.minūtē beigu rezultātu 6:0 nodrošināja "Arsenal" aizsarga Bena Vaita precīzais sitiens.

Pēc 27 kārtām "Arsenal", kas premjerlīgā pēdējo reizi triumfēja 2003./2004.gada sezonā, kopvērtējuma ieņem trešo vietu, no līderes "Liverpool" atpaliekot divus punktus, bet no otrajā vietā esošās patreizējās čempiones Mančestras "City" - vienu punktu. Šefīlas komanda ar 13 punktiem ieņem pēdējo 20.vietu.

Jau vēstīts, ka pēdējās kārtas mačos "Liverpool" vien kompensācijas laikā izrāva uzvaru 1:0 (0:0) viesos pret "Nottingham Forest", bet Mančestras "City" pilsētas derbijā ar 3:1 (0:1) uzvarēja "United".

Nākamajā kārtā 10.martā savā starpā Liverūlē tiksies līderes "Liverpool" un Mančestras "City", bet "Arsenal" dienu iepriekš Londonas derbijā uzņems "Brentford", kas ar 26 punktiem atrodas 15.pozīcijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Lasiet arī