• Alīna,
  • Rūsiņš,
  • Sandris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Holanns sasniedz Anglijas premjerlīgas rekordu gūtajos vārtos (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 13:41, 04.05.2023


Norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns trešdien guva savus 35.vārtus šīs sezonas Anglijas premjerlīgā, sasniedzot jaunu rekordu, bet viņa pārstāvētā Mančestras "City" vienība savā laukumā ar 3:0 (0:0) pieveica Vesthemas "United" un atgriezās līderpozīcijā.



Pirmajā puslaikā, neskatoties uz nospiedošo čempionvienības "City" pārsvaru, vārti netika gūti, bet otrā puslaika piektajā minūtē traumu sadziedējušais Neitans Akē izvirzīja vadībā mājiniekus.

Spēles 70.minūtē ar precīzu sitienu izcēlās arī Holanns, gūdams savus 35.vārtus sezonā. Līdz šim premjerlīgas rekords piederēja Endijam Koulam un Alanam Šīreram, kuri attiecīgi 1993./1994.gada un 1994./1995.gada sezonās guva pa 34 vārtiem.

Pēdējos vārtus mača 85.minūtē guva uz maiņu laukumā nākušais Fils Foudens.

Citā trešdienas mačā "Liverpool" savā laukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja Londonas "Fulham" futbolistus. Vienīgos vārtus mača 39.minūtē guva Mohameds Salāhs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Premjerlīgas turnīra tabulā "City" ar 79 punktiem 33 spēlēs atguva līderpozīciju, par punktu apsteidzot Londonas "Arsenal", kas aizvadījusi par maču vairāk. Trešajā vietā ar 65 punktiem 33 spēlēs ir Ņūkāslas "United", 63 punkti 32 mačos ir Mančestras "United", bet "Liverpool" ar 59 punktiem 34 spēlēs ieņem piekto vietu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Lasiet arī