• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Balcers guvis pirmos vārtus Sharks sastāvā, palīdzot komandai uzvarēt (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 08:40, 21.02.2021


Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien guva savus pirmos vārtus Sanhosē "Sharks" sastāvā, palīdzot savai pārstāvētajai komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.


Foto: NHL

"Sharks" viesos ar rezultātu 5:4 (2:0, 2:4, 1:0) pārspēja Sentluisas "Blues".

Balcers izcēlās otrā perioda ceturtajā minūtē, kad saņēma ripu pretī vārtiem un raidīja to mērķī, panākot 3:0. Lai gan mājinieki šajā mačā atspēlējās no 1:4 un izlīdzināja rezultātu, pēdējais vārds piederēja "Sharks" komandai, uzvaras vārtus astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām ar plaukstas metienu gūstot Loganam Kutūram.

Kutūrs šajā mačā guva divus vārtus, bet vēl pa reizei viesiem atzīmējās Balcers, Evanders Keins un Patriks Marlo. Divreiz rezultatīvi piespēlēja Kevins Labanks. Mājiniekiem vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Džordanam Kiru.

"Sharks" komanda Sentluisas hokejistus nebija uzvarējusi astoņās spēlēs pēc kārtas.

Balcers šajā duelī uz ledus pavadīja 15 minūtes un 23 sekundes, spēlējot tikai vienādos sastāvos. Viņš šajā mačā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, pārtvēra trīs piespēles un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Latvijas hokejists šosezon sešās spēlēs guvis vienus vārtus, vienreiz rezultatīvi piespēlējis un atzīmējies ar pozitīvu lietderību +1.

"Sharks" ar 16 punktiem 16 spēlēs ir priekšpēdējā starp astoņām Rietumu divīzijas komandā, kamēr "Blues" ar 22 punktiem 18 dueļos ir līdere.

Sanhosē vienībai turpinājumā paredzētas astoņas mājas spēles.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Lasiet arī

Sabiedrība Kļuvis zināms, kurš darbs ir pieprasītākais

Uz 10 pieprasītākajām vakancēm 2024.gada 1. ceturksnī kopumā pieteicās vairāk nekā 3500 darba meklētāju, liecina darba portāla CVMarket.lv jaunākā statistika.

Ekonomika «Maxima Latvija» peļņa pērn sasniegusi 56,529 miljonus eiro

Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,073 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 84,9% - līdz 56,529 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pasaule Studentiem un darba ņēmējiem palīdzēs pārcelties uz citām ES valstīm

Noslēdzies Eiropas Savienības (ES) ACROSS pilotpētījums, testējot digitālo pārrobežu platformu, kas palīdz risināt jautājumus saistībā ar studentu un darba ņēmēju pārcelšanos starp valstīm, informē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.

Sabiedrība Bezpilota lidaparātiem Latvijā jābūt automātiskajiem atbildētājiem (+VIDEO)

Droniem, kas ir vieglāki par 250 g, būs jāatbilst jaunajiem drošības noteikumiem.