• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Maxima Latvija» peļņa pērn sasniegusi 56,529 miljonus eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 11:40, 30.04.2024


Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,073 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 84,9% - līdz 56,529 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.


Foto: maxima.lv

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2023.gadā jaunais formāts ieviests 33 "Maxima" veikalos visā Latvijā, to pārveidē investējot vairāk nekā piecus miljonus eiro. Tādējādi gada beigās jaunais koncepts bija ieviests kopumā 121 "Maxima" veikalā.

Tāpat vadības ziņojumā minēts, ka "Maxima Latvija" pērn dažādās cenu samazināšanas iniciatīvās ieguldīja vairāk nekā septiņus miljonus eiro.

Vadības ziņojumā norādīts, ka 2023.gada beigās uzņēmumā strādāja vairāk nekā 6000 darbinieku 250 dažādās profesijās. Kopumā atalgojuma palielināšanā, dažādu papildu labumu nodrošināšanā darbiniekiem un apmācībās uzņēmums pērn ieguldīja vairāk nekā 13,6 miljonus eiro.

2024.gadā "Maxima Latvija" turpinās strādāt pie veikalu rekonstrukcijas un veikalu tīkla tālākas attīstības. Uzņēmums turpinās stiprināt sadarbību arī ar stratēģiskajiem partneriem, īpašu uzmanību veltot sadarbībai ar vietējiem Latvijas ražotājiem un sociālajiem partneriem, norādīts vadības ziņojumā.

2022.gadā "Maxima Latvija" strādāja ar 974,643 miljonu eiro apgrozījumu un 30,574 miljonu eiro peļņu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Ekonomika Piensaimnieks: «Līdz gada beigām Latvijā būs nedaudz ap 100 000 govju» (+VIDEO)

Ražošanas saimniecības izmanto mazāk dabas, resursu, mazāk dzīvnieku.

Ekonomika Zems izglītības līmenis rada četras reizes augstāku risku kļūt par bezdarbnieku

Pērn bezdarba līmenis personām 15-74 gadu vecumā ar pamata vai zemāku izglītības līmeni bija gandrīz četras reizes augstāks nekā personām, kas ieguvušas augstāko izglītību - attiecīgi 13,3% un 3,3%, secināts Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) izdotajā informatīvajā apskatā "Darbaspēka apsekojuma galvenie rādītāji 2023.gadā".

Ekonomika Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%

Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%, turpretim saimniecību vidējais lielums pieaudzis 2,3 reizes, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie 2023.gada lauku saimniecību integrētās statistikas apsekojuma provizoriskie dati.

Lasiet arī

Ekonomika FM: pozitīvas tendences mazumtirdzniecībā vēl īsti nav redzamas (+VIDEO)

Konfidences indekss Latvijā kopš 2023. gada jūlija saglabājies vienmērīgi zemā līmenī.

Sabiedrība Krievijas un Baltkrievijas karogi Latvijas veikalos tomēr neparādīsies

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja grozījumus Pārtikas aprites uzraudzības likumā, kas tostarp paredz noteikt mazumtirdzniecības uzņēmumiem informāciju par Krievijā un Baltkrievijā ražotiem produktiem tirdzniecības vietā norādīt tikai rakstveidā.

Ekonomika Ukraina ir gatava piedāvāt plašu pārtikas preču klāstu

Ukrainas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (pārstāvniecība Latvijā), paziņo par savu gatavību atbalstīt Latvijas biznesu uzticamu un izdevīgu alternatīvu piegādes kanālu meklēšanā.

Ekonomika Karodziņi būs jāizvieto pie 60 000 pārtikas precēm 5400 tirdzniecības vietās

Tas gulsies uz tirgotāju un gala rezultātā pircēju maciņiem.