• Henriete,
  • Henrijs,
  • Jete
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Aucē sieviete ar nazi iedūrusi vīrietim mugurā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 12:39, 23.09.2020


18. septembrī Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Dobeles iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļa kriminālvajāšanas uzsākšanai Dobeles rajona prokuratūrai nodevusi kriminālprocesu par tīšu vīrieša saduršanu, kas tika izdarīta šī gada 13. februārī Aucē. Aizdomās par minētā nozieguma izdarīšanu tika aizturēta 1988. gadā dzimusi sieviete.



VP ZRP Dobeles iecirknī 13. februārī tika saņemta informācija, ka Auces novadā, Aucē, kāda sieviete ar nazi tīši iedūrusi 1991. gadā dzimušam vīrietim muguras daļā, nodarot smagus miesas bojājumus.

Likumsargi nekavējoties uzsāka izmeklēšanu, kuras laikā policisti noskaidroja, ka iesaistītās personas bija savstarpēji pazīstamas, līdz noziedzīga nodarījuma izdarīšanai dzīvoja kopā un sieviete smagos miesas bojājumus izdarīja kopīgas alkohola lietošanas laikā pēc
konflikta. Sievietei tika piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Veicot visas nepieciešamās kriminālprocesa izmeklēšanas darbības, tika iegūts pietiekošs pierādījumu kopums un šī gada 18. septembrī tika pieņemts lēmums par kriminālprocesa nodošanu Dobeles rajona prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai pēc Krimināllikuma 125. panta otrās daļas 9. punkta par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, ja tas izdarīts pret personu, ar kuru noziedzīgā nodarījuma izdarītājs ir pastāvīgās intīmās attiecībās un ar kuru noziedzīgā nodarījuma izdarītājam ir kopīga (nedalīta) saimniecība. Par šādu noziegumu var
sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Sabiedrība Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, bet būs vēss

Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, laiks būs sauss un vien valsts austrumos mākoņi palaikam aizklās debesis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Saeimas komisijā vērtēs vēl vienu iniciatīvu par iecerēto skolu reformu

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā trešdien, 8.maijā, vērtēs iedzīvotāju iniciatīvu par iecerēto skolu reformu.

Sabiedrība Rīkos Salacas upes krastu sakopšanas talku

Sestdien, 11.maijā, makšķerēšanas klubs "Salackrasti" rīkos talku, kurā plānots sakopt Salacas upes krastus.

Lasiet arī

Sabiedrība Darba inspekcija sākusi Jēkabpilī notikušā nelaimes gadījuma izvērtēšanu

Valsts darba inspekcija (VDI) sākusi Jēkabpils tirdzniecības centrā "Atpūta" notikušā nelaimes gadījuma izvērtēšanu.

Kriminālziņas Gadumijā cilvēki nav smagi satraumējušies ar pirotehniku

Šogad pa ilgiem laikiem Jaungada naktī cilvēki nav guvuši smagas traumas, neuzmanīgi rīkojoties ar pirotehniku, tomēr viens svinētājs ļoti nopietni apdedzis, uzliesmojot Ziemassvētku eglītei, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Kriminālziņas Rīgā nezināma persona BBC žurnālistu ballītē iemetusi mācību granātu

Bārā "Če" nezināma persona BBC Krievijas nodaļas žurnālistu ballītē iemetusi mācību granātu, vēstīts "Novaja Gazeta. Eiropa" tīmekļvietnē.

Kriminālziņas Rīgā vīrieti nāvējoši traumējis no jumta krītošs ledus gabals

Latgales priekšpilsētā, no privātīpašniekam piederošas ēkas jumta krītoša ledus dēļ dzīvību zaudējis kāds vīrietis.