• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Prom no Rīgas! Nākamnedēļ Ministru kabineta sēde notiks Alūksnē

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 18:39, 09.11.2019


Nākamnedēļ, 12.novembrī, Ministru kabineta sēde notiks Alūksnē, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejā.


Foto: LETA

Plānots, ka ministrus par Alūksnes novada attīstību informēs Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis (ZZS).

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks sēdē informēs par aizsardzības nozares infrastruktūras attīstību Alūksnes novadā, savukārt iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) stāstīs par iekšlietu nozares aktualitātes Vidzemes reģionā.

Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP) valdību informēs par skolu tīkla sakārtošanu un sadarbību ar pašvaldībām, savukārt kultūras ministrs Nauris Puntulis (VL-TB/LNNK) informēs veikto investīciju un kultūras mantojuma ietekmi reģionu ilgtspējīgā attīstībā.

Paredzēts, ka veselības ministrs Ilze Viņķele (AP) stāstīs par par ārstniecības iestādēs nodarbināto darba samaksas izmaiņām 2020.gadā, savukārt vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) informēs par investīcijām reģionālajai attīstībai Vidzemē 2014.-2020.gada plānošanas periodā un plānotajām investīcijām 2021.-2027.gada plānošanas periodā. Pūce arī stāstīs par reģionālās politikas pamatnostādnēm 2021.-2027.gadam.

Iepriekšējā valdības izbraukuma sēdes norisinājušās 2007.gadā Valmierā, 2016.gada novembrī Liepājā, bet 2017.gadā tā notika Daugavpilī.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Lasiet arī

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.