• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Saistībā ar koronavīrusu ĀM dienā saņem apmēram desmit telefonzvanus

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 19:11, 26.02.2020


Saistībā ar koronavīrusu "Covid-19" Ārlietu ministrija (ĀM) dienā saņem aptuveni desmit telefonzvanus ar lūgumiem pēc konsultācijām, aģentūru LETA informēja ministrijas preses sekretārs Jānis Beķeris.


Foto:

Cilvēki vēlas, lai viņiem palīdz izlemt, vai braukt vai nebraukt uz koronavīrusa skartajām vietām, sacīja Beķeris. Tādēļ ĀM pārstāvis aicina iedzīvotājus regulāri pārbaudīt ministrijas publicētos ceļojumu brīdinājumus.

"ĀM informē par situācijas attīstību un aktuālāko, kā arī iesaka atbildīgi lemt pašiem. Kopumā individuālajai atbildībai šajos jautājumos ir jābūt atbilstoši augstai. Vienlaikus mēs esam gatavi visiem iespējamajiem scenārijiem un kā vienmēr strādājam diennakts režīmā," norādīja Beķeris.

Ārkārtas situācijā ĀM aicina cilvēkus sazināties ministrijas Konsulārā departamenta diennakts dežurantu pa tālruni +371 26 33 77 11, vai sūtīt e-pastu uz adresi "palidziba@mfa.gov.lv".

Kā ziņots, ar "Covid-19", kas pirmo reizi tika konstatēts pagājušā gada decembrī Ķīnā, visā pasaulē inficējušies jau vairāk nekā 80 000 cilvēku, vairāk nekā 2700 inficēšanās gadījumi beigušies letāli, liecina dati, kurus paziņojušas valstu valdības.

Vīruss plaši skāris arī Itāliju, kas ir iecienīts Latvijas tūristu galamērķis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Slovākija piešķīrusi aizsardzību Krievijas propagandas tīkla vadītājam

Slovākija piešķīrusi aizsardzību prokremliski noskaņotajam Ukrainas politiķim Artjomam Marčevskim, kuram Čehija piemērojusi sankcijas par Krievijas propagandas tīkla vadīšanu un anulēs uzturēšanās atļauju, otrdien ziņoja Čehijas laikraksts "Denik N".

Pasaule Rjazaņas naftas pārstrādes rūpnīcā pēc dronu uzbrukuma izcēlies ugunsgrēks

Krievijas Rjazaņas naftas pārstrādes rūpnīcā naktī pēc dronu uzbrukuma izcēlies ugunsgrēks, ziņoja platformas "Telegram" kanāls "Baza".

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Lasiet arī

Sabiedrība Stacionēto Covid-19 pacientu skaits pieaudzis līdz 728

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietots 51 Covid-19 pacients, tostarp viens pārvests, līdz ar to kopējais stacionāros esošo ar koronavīrusu sirgstošo pacientu skaits pieaudzis no 698 sestdien līdz 728 svētdien, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.

Sabiedrība Svētdien Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par piecu saslimušo personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

COVID-19 Sestdien stacionēts pēdējos mēnešos mazākais Covid-19 pacientu skaits

Sestdien Latvijas slimnīcās nogādāti 43 Covid-19 pacienti, kas ir mazākais vienā diennaktī stacionēto ar jauno koronavīrusu sasirgušo cilvēku skaits pēdējo trīs mēnešu laikā, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

COVID-19 Nedaudz palielinājies slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits

Svētdien Latvijā stacionēti 52 Covid-19 pacienti, tostarp trīs pārvesti, līdz ar to patlaban kopumā stacionāros ārstējas 939 pacienti, kas ir par 16 vairāk nekā dienu iepriekš, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.