• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Stacionēto Covid-19 pacientu skaits pieaudzis līdz 728

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 13:13, 29.03.2021


Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietots 51 Covid-19 pacients, tostarp viens pārvests, līdz ar to kopējais stacionāros esošo ar koronavīrusu sirgstošo pacientu skaits pieaudzis no 698 sestdien līdz 728 svētdien, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.


Foto: LETA

No visiem slimnīcās esošajiem Covid-19 pacientiem patlaban 633 jeb par 27 vairāk nekā dienu iepriekš ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 95 jeb par trijiem vairāk nekā sestdien ir ar smagu slimības gaitu.

Svētdien no slimnīcām izrakstīti 14 Covid-19 pacienti, tai skaitā viens pārvests, savukārt līdz šim kopumā no ārstniecības iestādēm izrakstīti 9953 ar Covid-19 sasirgušie.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par piecu saslimušo personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Diennakts laikā Latvijā veikti 3517 Covid-19 testi, un pozitīvi no tiem bijuši 4,7%, kamēr vēl aizvakar šis rādītājs bija 7,1%.

Divu nedēļu kumulatīvais saslimstības rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju kopš aizvakardienas ir sarucis no 380,5 sestdien līdz 379,9 svētdien. Latvijā līdz šim reģistrēto Covid-19 gadījumu skaits sasniedzis 101 207.

Aģentūras LETA aprēķini liecina, ka pēdējo divu nedēļu laikā valstī atklāti 7248 Covid-19 gadījumi.

No aizvadītājā diennaktī mirušajiem Covid-19 pacientiem divi cilvēki bija vecumā no 60 līdz 69 gadiem un trīs - vecumā no 80 līdz 89 gadiem.

Līdz šim kopumā 1883 cilvēki, kuri bija saslimuši ar Covid-19, miruši, kas ir 1,86% no kopējā apstiprināto Covid-19 gadījumu skaita.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par vectēva noslepkavošanu mazdēlam piespriež 18 gadu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa jaunam vīrietim par vectēva noslepkavošanu piespriedusi 18 gadu cietumsodu.

Sabiedrība LVM: pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi

Pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi, lielākos apjomus sasniedzot pavasara un rudens mēnešos, liecina LVM publiskotā informācija.

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Sabiedrība Taksometru vaučeru tirdzniecību Rīgas lidostā varētu sākt aprīlī

Taksometru vaučeru tirdzniecību VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" varētu sākt aprīlī, ceturtdien preses konferencē medijiem sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Lasiet arī

Sabiedrība Svētdien Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par piecu saslimušo personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

COVID-19 Sestdien stacionēts pēdējos mēnešos mazākais Covid-19 pacientu skaits

Sestdien Latvijas slimnīcās nogādāti 43 Covid-19 pacienti, kas ir mazākais vienā diennaktī stacionēto ar jauno koronavīrusu sasirgušo cilvēku skaits pēdējo trīs mēnešu laikā, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

COVID-19 Nedaudz palielinājies slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits

Svētdien Latvijā stacionēti 52 Covid-19 pacienti, tostarp trīs pārvesti, līdz ar to patlaban kopumā stacionāros ārstējas 939 pacienti, kas ir par 16 vairāk nekā dienu iepriekš, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.

COVID-19 Sestdien mazākais stacionēto Covid-19 pacientu skaits divarpus mēnešu laikā

Sestdien slimnīcās Latvijā ievesti 44 Covid-19 pacienti, kas ir zemākais rādītājs kopš pagājušā gada 29.novembra, kad stacionāros nonāca tāds pats sasirgušo skaits, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.