• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Par vakcināciju mobilajā punktā pie Nacionālās operas dāvās ielūgumu uz izrādi

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 21:56, 29.10.2021


Pirmdien, 1.novembrī, pie Latvijas Nacionālās operas ēkas atradīsies mobilais vakcinācijas punkts, un tiem, kuri vakcinēsies pret Covid-19, tiks dāvāts ielūgums, ko varēs apmainīts pret biļeti uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) izrādi, informēja LNOB.


Foto: LETA

LNOB pateicas visiem, kuri jau ir vakcinējušies pret Covid-19, un iedrošina saņemt vakcīnu ikvienu, kas to vēl nav izdarījis.

"Mēs, LNOB plašā saime, izsakām pateicību katram, kurš jau vakcinējies vai vakcinēsies pret Covid-19. Tikai vienoti mēs spēsim pārvarēt šo pandēmiju, un esam pārliecināti, ka ir svarīgi uzrunāt ikvienu cilvēku neatkarīgi no informācijas telpas un vides, kurā ikdienā dzīvojam," atzīst LNOB valdes priekšsēdētājs Egils Siliņš.

Pēc viņa paustā, LNOB ilgojas atkal vērt durvis skatītājiem un spēlēt izrādes un koncertus pilnai zālei.

"Līdzīgi kā citos kolektīvos, arī mūsu vakcinācijas aptvere ir ļoti tuva 100%," informē Siliņš.

Lai sniegtu iedrošinājumu un teiktu paldies visiem, kas to izmantos, LNOB dāvinās ielūgumu, kuru pēc pilnas vakcinācijas kursa pabeigšanas būs iespējams samainīt pret biļeti uz paša izvēlētu LNOB repertuāra izrādi.

Vakcinācijas autobuss pie LNOB atradīsies no plkst.10 līdz 16. Izmantot tā pakalpojumu cilvēki varēs bez iepriekšēja pieraksta.

Jau ziņots, ka pilnībā vakcinācijas pret Covid-19 procesu pabeiguši 998 647 jeb 53% Latvijas iedzīvotāju, tādējādi strauji tuvojoties viena miljona atzīmei, liecina Nacionālā veselības dienesta dati.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Kultūra Radīta mobilā lietotne ar vairāk nekā 400 Latvijas Radio audiopasakām

Latvijas Radio ir izstrādājis jaunu mobilo lietotni - "Latvijas Radio pasakas", kur apkopotas vairāk nekā 400 pasakas par visdažādākajām tēmām, informē Latvijas Radio pārstāvji.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Lasiet arī

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Veselība Latvijas onkoloģe iestājas par sieviešu vakcināciju pret vēzi (+VIDEO)

Šogad ir pēdējais gads, kad darbojas līdzšinējais “Veselības aprūpes pakalpojumu onkoloģijas jomā uzlabošanas plāns".

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.