• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 13:43, 30.04.2024


Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.


Foto: LETA

Konkursā tika aicināts pieteikties uz trīs valdes locekļu amatiem - valdes locekli mākslinieciskajos jautājumos, kurš vienlaikus ir arī valdes priekšsēdētājs, valdes locekli administratīvajos jautājumos un valdes locekli finanšu jautājumos. Katram no tiem noteiktas specifiskas, amatam atbilstošas prasības konkursā.

Līdztekus citiem atlases dokumentiem tiks izvērtēti arī LNOB valdes locekļu pretendentu izstrādātie un iesniegtie LNOB iepriekšējās darbības - pēdējo desmit gadu - izvērtējumi un turpmākās darbības attīstības piedāvājumi, kurā norādīti to īstenošanas veidi un līdzekļi. Konkursā kā ļoti būtiskas tiks izvērtētas arī visu pretendentu komandas vadīšanas, stratēģiskā redzējuma, orientācijas uz rezultātu sasniegšanu un lēmumu pieņemšanas un atbildības kompetences, norāda Kokale.

Atbilstoši likumdošanā noteiktajam LNOB valdes locekļu atalgojums mēnesī ir no 7047 līdz 7 830 eiro. Konkurss 28.martā izsludināts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", kā arī KM tīmekļvietnē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Lasiet arī