• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


FOTO. Lūk, kā izskatās Āboltiņas lepnā villa, ko nu pārdod par teju pusmiljonu!

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
14:47, 28.07.2020 2


Nekustamo īpašumu firmas mājaslapā pārdošanā izlikts īpašums Rīgā Ieroču ielā, kas pieder bijušās Saeimas priekšsēdētājas, tagad - Latvijas vēstnieces Itālijā Solvitas Āboltiņas un viņas vīra Jāņa Āboltiņa ģimenei.



Īpašuma aprakstā teikts, ka tas sastāv no divām neatkarīgām mājām, kas atrodas uz 766 kkvadrātmetru liela zemes gabala. Galvenā dzīvojamā māja 211,7 kv.m platībā ar pirti atrodas īpašuma pagalmā.

Dzīvojamās mājas pirmajā stāvā izvietota viesistaba ar kamīnu, izolēta virtuve, pirts telpa ar savu sanmezglu un WC. Mājas pagrabstāvā izveidota atpūtas telpa nesteidzīgām sarunām. Trīs izolētas guļamistabas izvietotas mājas otrajā stāvā, viena no tām ar atsevišķu senmezglu un garderobes telpu.

Fasādes māja ar kopējo platību 56 kv.m un saimniecības ēka 73,5 kv.m (garāža divām automašīnām) ir ar divām neatkarīgām ieejām, gan no Ieroču ielas puses gan no pagalma. Mājā ir divas izolētas istabas, virtuve un vannas istaba.

"Īpašums lieliski piemērots divām ģimenēm, kuras vēlas dzīvot blakus bet neatkarīgi viena no otras. Slēgta teritorija, savs privāts pagalms pilsētas centrā, visas pilsētas komunikācijas, gāzes apkure," teikts sludinājumā.

Aprēķināts, ka ja mājas pirkšanai tiks ņemt hipotekārais kredīts, par to mēnesī būs jāmaksā vismaz 1444 eiro.

Pati Āboltiņa nevēloties komentēt mājas pārdošanu, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Izdevums atgādina, ka, kad pirms nepilniem diviem gadiem politiķe kopā ar meitu Annu devusies strādāt uz Itāliju, viņa atzinusi, ka tik ilga atšķirtība no vīra būšot liels pārbaudījums. Āboltiņš palika Latvijā ar dēlu Artūru, kura mērķis bija pabeigt skolu un trenēties basketbolā, lai ar laiku tiktu pat Latvijas izlasē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Lasiet arī

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Sabiedrība Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.

Sabiedrība Nacionālajā arhīvā notiek vērienīga rekonstrukcija (+VIDEO)

Sloka ielā 16 esošo ēku projektējis arhitekts V.R. Reslers un tā celta 1908.gadā kā pilsētas lombards.