• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Izglītības nozarē vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniedz 73% (+INFOGRAFIKA)

Teksta izmērs Aa Aa
COVID-19
LETA 15:11, 13.09.2021


Izglītības iestādēs strādājošo vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniegusi 73%, par jaunākajiem vakcinācijas datiem mikroblogošanas vietnē "Twitter" informēja izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).


Foto: LETA

Salīdzinot ar nedēļu iepriekš, vakcinēto īpatsvars ir pieaudzis par vienu procentpunktu. Vairākas nedēļās vakcinēto īpatsvars palielinās lēnā tempā, ik nedēļu pieaugot par vienu vai diviem procentpunktiem.

Pirmsskolas izglītības līmenī pret Covid-19 vakcinējušies 64% strādājošo, kas ir par diviem procentpunktiem vairāk nekā nedēļu iepriekš.

Divu procentpunktu pieaugums fiksēts vispārējās izglītības līmenī, sasniedzot 77%, bet augstākās izglītības līmenī vakcinēto īpatsvars saglabājies nemainīgs - pret vīrusu vakcinējušies 86% strādājošo.

Vienlaikus ministre informēja, ka bērnu un jauniešu interešu izglītības iestādēs vakcinējušies 73% pedagogu, savukārt profesionālās ievirzes izglītības iestādēs - 74%.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.