• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertāns gūst 19 punktus Wizards uzvarā pār Timberwolves (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 11:29, 28.02.2021


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien pēc vienas spēles izlaišanās atgriezās laukumā un ar 19 gūtiem punktiem sekmēja Vašingtonas "Wizards" uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.


Foto: Youtube

ASV galvaspilsētas komanda savā laukumā ar rezultātu 128:112 (27:29, 27:23, 44:29, 30:31) pieveica Minesotas "Timberwolves", viesiem ciešot septīto zaudējumu pēc kārtas.

Labās kājas ceļgala sāpju dēļ Bertāns izlaida iepriekšējo maču, bet sestdien spēlēja 20 minūtes un 26 sekundes, šajā laikā realizējot piecus no 11 tālmetieniem, vienu no diviem divpunktu metieniem un abus divus "sodiņus".

Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas un divas pārtvertas bumbas. "Wizards" ar rūjienieti laukumā iemeta par 24 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs komandā.

Mājiniekiem līgas rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls guva 34 punktus, bet Rasels Vestbruks ar 19 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un 12 rezultatīvām piespēlēm tika pie sava desmitā "triple-double" sezonā. Vēl 18 punktus pievienoja Gerisons Metjūss.

Viesiem 23 punktus guva un 11 bumbas zem groziem izcīnīja Karls Entonijs Taunss, bet 21 punktus bija Entonijam Edvardsam. "Timberwolves" 12 spēles jāiztiek bez Malika Bīzlijam, kuram piešķirta diskvalifikācija par draudēšanu ar ieroci.

"Wizards" no pretiniekiem atrāvās trešajā ceturtdaļā, kurā guva 44 punktus, par 15 vairāk nekā viesi. Lielu artavu atrāvienā deva Bertāns, kurš šajā nogrieznī guva 12 punktus, realizējot četrus tālmetienus.

"Wizards" ar 13 uzvarām 31 mačā ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Timberwolves" ar septiņiem panākumiem 34 dueļos ir 15. Rietumos un ieņem pēdējo pozīciju visā līgā.

Svētdien Bertāna pārstāvētā komanda viesosies pie Bostonas "Celtics", bet pēc tam aizvadīs divas mājas spēles pēc kārtas.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Lasiet arī

Sports Porziņģis gūst traumu NBA izslēgšanas turnīra spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva kājas traumu un iemeta septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Pasaule Krievijas raķešu triecienā Odesai nogalināti vismaz četri cilvēki

Krievijas armija pirmdienas vakarā ar raķetēm apšaudīja Ukrainas pilsētu Odesu, nogalinot vismaz četrus cilvēkus un ievainojot 32, paziņoja Ukrainas Valsts ārkārtas situāciju dienests un pilsētas mērs.

Sabiedrība Otrdiena gaidāma silta, bet daudzviet būs lietus

Otrdiena Latvijā gaidāma silta, tomēr daudzviet līs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sports Latvijas U-18 hokejisti zaudē norvēģiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Espo pasaules U-18 čempionāta apakšgrupas noslēdzošajā, ceturtajā mačā ar rezultātu 3:5 (0:3, 1:2, 2:0) zaudēja vienaudžiem no Norvēģijas, ceturtdaļfināla ceļazīmes iegūšanu atstājot konkurentu rokās.