• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sliktas ziņas par Kristapu Porziņģi apstiprinājis Mavericks ģenerālmenedžeris

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 13:16, 17.11.2020


Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis sezonas sākumā nevarēs palīdzēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Dalasas "Mavericks", pirmdien apstiprināja vienības ģenerālmenedžeris Dons Nelsons.



Porziņģis 17.augustā NBA izslēgšanas turnīra pirmajā mačā guva meniska traumu. Latvijas basketbolistam operācija tika veikta 10.oktobrī un rehabilitācijai nepieciešamais termiņš netika noteikts, taču "Sports Illustrated" novembra sākumā lēsa, ka viņš varētu nespēlēt kādus trīs - četrus mēnešus.

Pirmdien Nelsons intervijā radio raidījumam "105.3 The Fan" un vēlāk arī komandas preses dienestam apstiprināja, ka sezonas sākumā Porziņģis nedosies laukumā.

"Ar Kristapu rēķināmies ilgtermiņā. Esam piesardzīgi it visā, kas ar viņu saistīts. Noteikti, ka sezonas sākumā viņš mums nepalīdzēs. Vēlamies būt droši, ka situācija tiek risināta pareizā ceļā, jo viņš spēlē nozīmīgu lomu mūsu nākotnes plānos, tāpēc visu darīsim soli pa solim," "Mavericks" citē Nelsona teikto.

Porziņģis pagājušajā sezonā piedalījās 57 regulārā čempionāta spēlēs, kurās vidēji nepilnās 32 minūtēs guva 20,4 punktus, izcīnīja 9,5 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,0 metienus. Izslēgšanas turnīrā viņš laukumā bija trīs mačos, kuros caurmērā 31,5 minūtēs guva 23,7 punktus, izcīnīja 8,7 bumbas zem groziem un bloķēja 1,0 metienu.

"Mavericks" Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar 2-4 atzina Losandželosas "Clippers" pārākumu.

Jau ziņots, ka NBA 2020./2021.gada sezona sāksies 22.decembrī, bet pirmās pārbaudes spēles ieplānotas 11.decembrī. NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk nekā ierasts.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Lasiet arī

Interesanti fakti Ko latviešiem darīt lidmašīnā, kamēr viņi lido uz kūrortu (+VIDEO)

Svarigs padoms: ierobežojiet kofeīna un alkohola patēriņu.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.