• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģis komentējis, ko viņš dara laukumā un kā ir spēlēt kopā ar Dončiču

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 13:16, 20.02.2020


Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis laukumā cenšas mazināt uzmanību, kas tiek vērsta pret viņa komandas biedru Luku Dončiču, sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem teica liepājnieks.



"Centīsimies viens otram "atvērt" spēli... Strādājam pie "pick n roll" sadarbības. Uzsvars ir uz to, lai pamanītu, kad pretinieki veic sedzamo maiņu un tajos brīžos mums pienācīgi jānoreaģē," pēc treniņa sarunā ar medijiem teica Porziņģis. "Būtiski, lai Luka [Dončičs] laukumā tiek pie brīviem centimetriem, kas ļaus lielāku vaļu uzbrukumā. Vienkārši cenšamies mazināt uzmanību, kas tiek vērsta uz mums abiem."

No 31.janvāra līdz 5.februārim Porziņģis trijos dueļos pēc kārtas spēja gūt vairāk nekā 30 punktus un izcīnīt vismaz desmit atlēkušās bumbas. Latvietis apzinājās, ka šādu statistiku ar Dončiču laukumā būs grūti atkārtot, taču tā nekad nav bijusi prioritāte.

"Skaitļiem ir mazs svars, kamēr mēs izcīnām uzvaras," skaidroja Porziņģis. "Galvenais, lai laukumā esam efektīvi un pastāvam viens par otru. Ikvienam ir jāiesaistās komandas spēlē un jāveic smags darbs aizsardzībā. Tās ir lietas, uz kurām mēs šobrīd arī koncentrējamies."

Liepājnieks arī bija pārliecināts, ka viņa pārstāvētā komanda "Mavericks" iekļūs izslēgšanas spēlēs.

"Sezonu iesākām lieliski, ja nemaldos vienu brīdi bilance bija 15 uzvaras un seši zaudējumi... Tobrīd vēl viens otru tik labi nesapratām, bet atskārtām, ka jau tad spējam rādīt iespaidīgu basketbolu. Zinām, ka ikvienam no mums vēl ir daudz lietu, kurās pielikt, tāpēc centīsimies sevi pierādīt ar darbiem," komandas sniegumu līdz šim raksturoja "Mavericks" milzis.

Porziņģis šosezon laukumā atgriezās pēc vairāk nekā gada pauzes, jo dziedēja krustenisko saišu plīsumu. Latvietis šajā sezonā laukumā devies 42 spēlēs, kurās vidēji nospēlējis 30,5 minūtes. Sev atvēlētajā laikā liepājnieks vidēji guvis 18,4 punktus, izcīnījis 9,1 atlēkušo bumbu un vēl 1,5 reizes rezultatīvi piespēlējis. Tāpat viņš vidēji mačā izceļas ar 1,9 bloķētiem metieniem.

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs piektdien pret Orlando "Magic".

Dalasas vienība 33 panākumiem 55 mačos Rietumu konferencē ieņem septīto vietu. Šāda pati bilance ir arī Oklahomasitijas "Thunder", kamēr Hjūstonas "Rockets" ir viena panākuma attālumā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti zaudē norvēģiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Espo pasaules U-18 čempionāta apakšgrupas noslēdzošajā, ceturtajā mačā ar rezultātu 3:5 (0:3, 1:2, 2:0) zaudēja vienaudžiem no Norvēģijas, ceturtdaļfināla ceļazīmes iegūšanu atstājot konkurentu rokās.

Sports Šilovs debitē Stenlija kausa izcīņā ar uzvaru papildlaikā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien debitēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā un tika pie dramatiskas uzvaras papildlaikā.

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Lasiet arī

Sabiedrība Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Kriminālziņas Par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs

Valsts policijai (VP) par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs, noskaidroja aģentūra LETA.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Sabiedrība Rīgā ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā (karte)

Turpinoties tramvaja sliežu, apakšzemes komunikāciju, kā arī citiem infrastruktūras pārbūves darbiem, no šodienas ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".