• Akvelīna,
  • Ernestīne,
  • Ingmārs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā (karte)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 08:41, 01.05.2024


Turpinoties tramvaja sliežu, apakšzemes komunikāciju, kā arī citiem infrastruktūras pārbūves darbiem, no šodienas ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".


Foto: LETA

30., 37., 41. un 54. maršruta autobuss kustības virzienā uz Daugavgrīvu, Imantu un Voleriem kursēs pa apvedceļu. Savukārt virzienā uz centu autobusi atsāks kursēt pamatmaršrutā.

30.maršruta autobusi virzienā uz Daugavgrīvu kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu un tālāk pa maršrutu.

Autobuss maršrutā neapstāsies pieturvietās "Mārtiņa iela" un "Baldones iela", bet apvedceļā apstāsties pieturvietās "Baložu iela", "Melnsila iela", 'Āgenskalna iela" un "Kuldīgas iela".

37., 41. maršruta autobusi virzienā uz Imantu kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu, Jūrmalas gatvi un tālāk pa maršrutu.

Autobusi maršrutā neapstāsies pieturvietā "Baldones iela", bet apvedceļā apstāsties pieturvietās "Baložu iela", "Melnsila iela", 'Āgenskalna iela" un "Kuldīgas iela".

54. maršruta autobusi virzienā uz Voleriem kursēs pa maršrutu līdz Slokas ielai, tālāk pa Slokas ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu un tālāk pa maršrutu.

Autobuss maršrutā neapstāsies pieturvietās "Mārtiņa iela" un "Baldones iela", bet apvedceļā apstāsties pieturvietās "Baložu iela", "Melnsila iela", 'Āgenskalna iela" un "Kuldīgas iela".

1., 5. tramvaja maršruta un 30., 54. autobusa maršruta pieturvieta "Mārtiņa iela" Slokas ielā virzienā uz centru būs slēgta.



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība LIZDA piketēs pret IZM piedāvājumu pedagogu darba slodžu balansēšanai

Pie valdības ēkas šodien plkst.11 notiks Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) rīkotais izglītības nozares darbinieku pikets, kurā arodbiedrība paudīs iebildumus pret Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) piedāvājumu pedagogu darba slodžu balansēšanai, aģentūru LETA informēja arodbiedrība.

Sabiedrība Otrdien vietām valsts dienvidos gaidāms pērkona negaiss

Otrdien Latvijas lielākajā daļā būs sauss laiks, bet vietām valsts dienvidos izaugs lietus un negaisa mākoņi, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība VDD regulāri pilnveido rīcības plānus valsts augstāko amatpersonu aizsardzībai

Ņemot vērā pašreizējo ģeopolitisko situāciju un riskus, Valsts drošības dienests (VDD) regulāri pilnveido rīcības plānus valsts augstāko amatpersonu aizsardzībai, aģentūrai LETA atzina dienestā, komentējot, vai ir izdarījis kādus secinājumus pēc Slovākijas premjera Roberta Fico sašaušanas.

Sabiedrība Nedēļas otrajā pusē gaiss sakarsīs līdz +28 grādiem

Šonedēļ Latvijā gaidāms pārsvarā saulains laiks, nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra pakāpsies līdz +28 grādiem, liecina jaunākās prognozes.

Lasiet arī

Ekonomika «Lux Express» autobusa biļete no Liepājas līdz Rīgai maksās vismaz desmit eiro

Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgai maksās, sākot no desmit eiro, informēj uzņēmums.

Sabiedrība Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu pieturvietu nojumju iegādei

Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu sabiedriskā transporta pieturvietu nojumju iegādei pašvaldības vajadzībām.

Sabiedrība «Lux Express» biļete no lidostas uz Rīgas centru maksās 8 eiro

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" otrdien iesniedzis pieteikumu Autotransporta direkcijai (ATD) iekļaut maršrutu Rīgas centrs-Rīgas lidosta komerciālo reģionālās nozīmes maršrutu sarakstā un izsniegt "Lux Express Latvia" uz to maršruta atļauju.

Sabiedrība Vienoto transporta biļešu sistēmu pilnībā plānots ieviest līdz 2025.gadam

Jauno vienoto sabiedriskā transporta biļešu sistēmu pilnībā plānots ieviest līdz nākamā gada pirmajam ceturksnim, aģentūrai LETA sacīja Autotransporta direkcijas (ATD) pagaidu valdes priekšsēdētājs Artūrs Caune.