• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Diennakts laikā pieķerti četri agresīvi braucēji un astoņi dzērājšoferi

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:16, 06.08.2020


Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas autoceļiem noformējusi četrus administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu un astoņus - par sēšanos pie stūres alkohola reibumā.


Foto: LETA

Kā aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā, trīs agresīvie braucēji pieķerti Rīgas reģionā, bet viens - Latgalē. Puse jeb četri no visiem konstatētajiem dzērājšoferiem apturēti Rīgas reģionā, bet pa diviem - Latgalē un Vidzemē.

Diennakts laikā noformēti arī 162 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, no tiem 62 - Rīgas reģionā.

Kopumā 24 stundās par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem VP noformējusi 346 protokolus, liecina VP apkopotie dati.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai, liecina starptautiskās organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) publicētais jaunākais reitings.

Lasiet arī

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.