• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


LLKA pārstāvji attālināti ar VID vadītāju pārrunās jautājumus saistībā ar PVN

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 04:47, 02.07.2020


Rīga, 2.jūl., LETA. Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) pārstāvji ceturtdien, 2.jūlijā, attālinātā sanāksmē ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāju Ievu Jaunzemi pārrunās jautājumus, kas saistīti ...
Rīga, 2.jūl., LETA. Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas (LLKA) pārstāvji ceturtdien, 2.jūlijā, attālinātā sanāksmē ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāju Ievu Jaunzemi pārrunās jautājumus, kas saistīti ar pievienoto vērtības nodokli (PVN), aģentūru LETA informēja LLKA.

Tostarp puses pārrunās PVN ātrāku atmaksas termiņa nodrošināšanu kooperatīvajām sabiedrībām, kā arī uzņēmumam piešķirtā PVN termiņpagarinājuma atspoguļošanu publiskajās datu bāzēs.

Ar VID vadītāju tiksies LLKA valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons, LLKA valdes priekšsēdētāja vietniece Mirdza Feldmane unsmiltsērkšķu audzētāju kooperatīvās sabiedrības "Baltijas ogu dārzi" vadītājs Īvs Valdzers.

"Pārrunāsim jautājumus, kas laika gaitā mums ir aktualizējušies un sniegsim Valsts ieņēmumu dienesta vadītājai savus

priekšlikumus, lai uzlabotu savstarpējo sadarbību starp Valsts ieņēmumu dienestu un lauksaimniecības uzņēmumiem, nodrošinot to nepārtrauktu un vienmērīgu saimniecisko darbību gada garumā un nekaitējot to reputācijai," pauda LLKA valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons.

Jau ziņots, ka 2019.gada 21.janvārī starp VID un LLKA ir noslēgts sadarbības līgums ar mērķi abpusēji sadarboties nodokļu administrēšanas un godīgas konkurences veicināšanas jomā, kā arī mazināt lauksaimniecības produkcijas ražošanas nozarē strādājošo komersantu izvairīšanos no nodokļu nomaksas, tādējādi samazinot negodīgas konkurences iespējas šajā nozarē.

LLKA ir dibināta 2002.gadā un apvieno lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības un mežsaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības, kuras strādā savu biedru interesēs, samazinot to ražošanas izmaksas. LLKA darbības mērķis ir radīt labvēlīgu vidi lauksaimnieku un mežsaimnieku kooperācijas attīstībai un veicināt sabiedrības izpratni par kooperācijas nepieciešamību un priekšrocībām. LLKA ir galvenais Zemkopības ministrijas sadarbības partneris lauksaimnieku un mežsaimnieku kooperācijas jautājumu risināšanā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Lasiet arī

Interesanti fakti E-adreses lietotāju skaits Latvijā sasniedzis 200 000 iedzīvotāju

Saskaņā ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras datiem, šī gada aprīlī e-adreses lietotāju skaits sasniedzis 200 000 fizisko personu.

Sabiedrība  Vārda brīvības ierobežojumi rada nelaimīgas sabiedrības

Svinot pasaules preses brīvības dienu, ko ik gadu atzīmē 3.maijā, eksperti aicina būt modriem un atcerēties, ka preses brīvībai ir būtiska loma iekļaujošas sabiedrības veidošanā un demokārtijas stiprināšanā.

Ekonomika «Viesmīlības nozare izmirst», pauž Latvijas Bāru asociācija (+VIDEO)

Valdība nevēlas "lieki" tērēties un apzināties, ka vietējie uzņēmumi ir viens no ekonomikas stūrakmeņiem.

Kriminālziņas Aiztur ārzemnieku par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem

Rīgā aizturēts ārzemnieks par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem, informē Valsts policija.