• Mareks,
  • Tālivaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ukraina: Krievijas dzīvā spēka zaudējumi sasniedz 540 490

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:57, 28.06.2024


Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz piektdienas rītam sasnieguši 540 490 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.


Foto: Facebook

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 1170 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 2022.gada 24.februārī krievi zaudējuši 8066 tankus, 15 480 bruņutransportierus, 14 423 lielgabalus un mīnmetējus, 1109 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 871 zenītartilērijas iekārtu, 360 lidmašīnas, 326 helikopterus, 11 509 bezpilota lidaparātus, 2329 spārnotās raķetes, 28 kuģus un ātrlaivas, vienu zemūdeni, 19 514 automobiļus un autocisternas, kā arī 2431 specializētās tehnikas vienību.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Laikraksts: Vīne kļuvusi par Krievijas spiegu centru Eiropā

Vīne ir kļuvusi par vienu no Krievijas izlūkdienestu spiegošanas un operatīvās darbības centriem Eiropā, ziņo laikraksts "Wall Street Journal", atsaucoties uz vārdā neminētiem avotiem Austrijas izlūkdienestos un rietumvalstu amatpersonām.

Pasaule New York Times aicina Baidenu izstāties no prezidenta vēlēšanu cīņas

Ietekmīgā laikraksta "New York Times" redakcijas padome aicinājusi ASV prezidentu Džo Baidenu pēc viņa katastrofālā snieguma debatēs ar republikāņu kandidātu Donaldu Trampu izstāties no cīņas par Balto nama, lai dotu iespēju citam demokrātu kandidātam.

Pasaule Francijas iekšlietu ministrs brīdina par iespējamajiem nemieriem pēc vēlēšanām

Francijas iekšlietu ministrs Žeralds Darmanēns piektdien brīdinājis par iespējamajiem nemieriem pēc gaidāmajām parlamenta pirmstermiņa vēlēšanām.

Pasaule Kijiva: Krievi sāk izjust «šāviņu badu»

Krievijas karaspēks sāk izjust "šāviņu badu", un krievu karavīriem noteikts dienas laikā izmantojamo šāviņu limits, ziņu aģentūrai "Interfax-Ukraina" sacīja avots Ukrainas ģenerālštābā.

Lasiet arī

Pasaule Ukrainā nogādāta pirmā «čehu iniciatīvas» munīcijas partija

Pirmā Čehijas iniciatīvas ietvaros ārpus Eiropas iegādātās munīcijas partija nogādāta Ukrainā, otrdien pavēstīja Čehijas premjerministrs Petrs Fiala.

Pasaule Atklāts Trampa padomnieku miera plāns

Divi galvenie Donalda Trampa padomnieki iepazīstinājuši viņu ar plānu, kā izbeigt karu Ukrainā, ja viņš uzvarēs prezidenta vēlēšanās, un tas paredz sarunu sākšanu starp Ukrainu un Krieviju.

Pasaule Ukraina: Krievijas dzīvā spēka zaudējumi sasniedz 535 660

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši 535 660 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Pasaule Ukraina notriekusi divas no trim Krievijas spārnotajām raķetēm

Aizvadītajā naktī Ukrainas pretgaisa aizsardzība notriekusi divas no trim Krievijas spārnotajām raķetēm "Kalibr", kas tika raidītas pret mērķiem Ukrainā, svētdien paziņoja Ukrainas gaisa spēki.