• Paulis,
  • Pauls,
  • Pāvils,
  • Pēteris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Zināms, cik pērn algā saņēmis CSDD valdes priekšsēdētājs Aksenoks

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 09:42, 27.06.2024


Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks pagājušajā gadā algā saņēmis 111 393 eiro, liecina viņa iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.


Foto: LETA

Aksenoks saņēmis 4725 eiro no saimnieciskās darbības un komercdarbības SIA "Timberteh", bet procentos no AS "SEB banka" - 1,67 eiro.

Aksenokam 2023.gada beigās bezskaidrā naudā bija uzkrāti kopumā 12 211 eiro "SEB bankā" un 70 772 eiro AS "Citadele banka", bet skaidrā naudā 19 750 eiro.

Parādsaistības, kuru apmērs pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, CSDD valdes priekšsēdētājam 2023.gada beigās, salīdzinot ar 2022.gada beigām, samazinājās par 52% - līdz 3929 eiro.

Aksenokam pagājušā gada beigās īpašumā bija divi zemesgabali un nekustamais īpašums Rīgā, kā arī zeme Cīravas pagastā un pa vienam nekustamajam īpašumam Jūrmalā un Kaunatas pagastā.

Deklarācijā arī minēts, ka Aksenokam valdījumā pagājušā gada beigās bija 2019.gada izlaiduma vieglais pasažieru "Seat Tarraco" transportlīdzeklis, kā arī īpašumā bija 1986.gada izlaiduma vieglais pasažieru "GAZ 2411" transportlīdzeklis.

Jau ziņots, ka Aksenoku CSDD valdes priekšsēdētāja amatā iecēla 2022.gada septembra beigās, amata pienākumus sākot pildīt no 1.oktobra. Iepriekš no 2018.gada viņš pildīja CSDD valdes locekļa pienākumus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Neatkarīgie aldari: Covid-19 krīze Vecrīgā joprojām turpinās

Uz vietējiem iedzīvotājiem orientētam viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas (HoReCa) segmentam klājas salīdzinoši labi, bet Vecrīgā krogiem un bāriem Covid-19 krīze turpinās, intervijā aģentūrai LETA atzina Latvijas Neatkarīgo aldaru biedrības priekšsēdētājs un alus darītavas "Labietis" vadītājs Reinis Pļaviņš.

Ekonomika Elektroenerģijas vidējā cena maijā Baltijā pieauga par 26%

Baltijā elektroenerģijas vidējā cena šogad maijā salīdzinājumā ar aprīli pieauga par 26% un bija 75,85 eiro par megavatstundu (MWh), AS "Latvenergo" jaunākajā Elektroenerģijas tirgus apskatā norāda uzņēmuma finanšu produktu speciāliste Inga Salceviča.

Ekonomika Reirs: Kamēr vadīšu budžeta komisiju, PVN netiks celts

Kamēr Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju vadīšot Jānis Reirs (JV), tikmēr pievienotās vērtības nodoklis (PVN) netikšot celts.

Ekonomika Daugavpils Universitātē notiek konference par ekonomikas attīstību (+VIDEO)

Programmas ietvaros tiks aplūkoti jautājumi par uzņēmumu un zinātnes sektoru savstarpējo sadarbību.

Lasiet arī

Sabiedrība CSDD pērn izsniegusi krietni mazāk vadītāja apliecību

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) pagājušajā gadā izsniegusi kopumā 16 355 jauniegūtas autovadītāja apliecības, kas ir par 8,1% mazāk nekā 2022.gadā, liecina direkcijas publiskotie dati.

Sabiedrība CSDD pagarinās tehnisko apskates staciju darba laiku Madonā un Rēzeknē

Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) no šā gada 27.decembra pagarinās tehnisko apskates staciju darbu laiku Madonā un Rēzeknē, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Sabiedrība CSDD rīkos bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas. Kurās pilsētās?

Šonedēļ Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) sadarbībā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju rīkos bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas Liepājā, Siguldā, Talsos un Balvos.

Sabiedrība CSDD 11 mēnešos izsniegusi par 8,8% mazāk vadītāja apliecību

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) šogad desmit mēnešos izsniegusi 15 014 jauniegūtas autovadītāja apliecības, kas ir par 8,8% mazāk nekā 2022.gada attiecīgajā periodā, liecina direkcijas publiskotie dati.