• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Viļņā Krievijas vēstniecība apmētāta ar Molotova kokteiļiem

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 15:20, 08.04.2024


Viļņā Krievijas vēstniecības teritorijā divas naktis pēc kārtas pagaidām nenoskaidrota persona iemetusi pudeli ar degmaisījumu.



Lietuvas Policijas departamentā pirmdien informēja, ka naktīs uz svētdienu un naktī uz pirmdienu notikušajos incidentos ir bojāta vēstniecības ēkas siena. Bojājumu apmērs vēl tiek apzināts.

Svētdien ap plkst.2.15 saņemta informācija, ka neidentificēta persona metusi ar degmaisījuma pudeli uz Krievijas vēstniecības ēku Ukrainas varoņu ielā Viļņā. Incidentā bojāta ēkas siena.

Identisks incidents noticis arī naktī uz pirmdienu, kad ap plkst.2.46 pagaidām nenoskaidrota persona atkal meta pudeli ar degmaisījumu, bojājot ēkas sienu.

Par notikušo sākta pirmstiesas izmeklēšana par īpašuma bojāšanu vispārēji bīstamā veidā. Par tādu pārkāpumu draud naudas sods vai cietumsods līdz pieciem gadiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Pasaule Maskavieti par nokrāsotiem matiem apsūdz armijas diskreditācijā

Maskavā policija noformējusi protokolu par armijas "diskreditāciju" vietējam iedzīvotājam Staņislavam Ņetjosovam, jo viņš matus nokrāsojis dzeltenā, zilā un zaļā krāsā, vēsta izdevums "OVD-Info".

Pasaule Igaunija neplāno repatriēt valstī likumīgi dzīvojošus ukraiņu vīriešus

Igaunijas Iekšlietu ministrija neplāno repatriēt uz Ukrainu iesaucamā vecuma Ukrainas pilsoņus, kuri Igaunijā ieradušies likumīgi, paziņoja ministrijas pilsonības un migrācijas politikas nodaļas padomniece Anneli Viksa.

Pasaule Ukrainu pirmo reizi kopš lielā kara sākuma apmeklē britu karaļnama pārstāve

Vizītē Ukrainā ieradusies Edinburgas hercogiene Sofija, kļūstot par pirmo britu karaļnama pārstāvi, kas apmeklē Ukrainu kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma 2022.gada februārī.

Lasiet arī

Pasaule Vācija vēlas skolas un bērnudārzus dislocēto karavīru bērniem Lietuvā

Vācija vēlas, lai Lietuvā dislocēto karavīru ģimenēm skola un bērnudārzs tiktu nodrošināts gan Viļņā, gan Kauņā, trešdien paziņoja Lietuvas parlamenta Nacionālās drošības un aizsardzības komisijas priekšsēdētājs Laurīns Kasčūns.

Kultūra Pēc koncerta Kremlī Pupo tiek liegts uzstāties Šauļos

Itāliešu popmūzikas veterānam Pupo tiks liegts aprīlī uzstāties Šauļu arēnā, jo pagājušajā nedēļā viņš piedalījās koncertā Maskavas Kremļa pilī kopā ar Krievijas zvaigznēm, kas paudušas atbalstu iebrukumam Ukrainā.

Pasaule Lietuvas aizsardzības ministrs paziņo par atkāpšanos

Lietuvas aizsardzības ministrs Arvīds Anušausks paziņojis par atkāpšanos, piektdien pavēstīja valdība.

Pasaule Baltkrievija ievieš ekonomiskas sankcijas pret Lietuvu

Baltkrievijas valdība ceturtdien nolēma ieviest ekonomiskas sankcijas pret Lietuvu, atbildot uz Lietuvas lēmumu slēgt divus robežas šķērsošanas punktus, ziņoja "Ukrainska Pravda", atsaucoties uz Baltkrievijas propagandas aģentūru BELTA.