• Staņislava,
  • Staņislavs,
  • Stefānija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Strauji pieaudzis no Krievijas izbraukušo iedzīvotāju skaits

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 07:43, 03.05.2022


Laikā no janvāra līdz martam strauji pieaudzis no Krievijas izbraukušo pilsoņu skaits, pavēstīja Krievijas Federālais Drošības dienests (FSB), kurā ietilpst arī robežsardze.



Krievijas iedzīvotāju plūsma uz Gruziju palielinājusies gandrīz piecas reizes, uz Armēniju - trīs reizes, liecina oficiālās statistikas portālā publicētā informācija.

Pirmajā ceturksnī uz Armēniju izbraukuši 134 000 Krievijas iedzīvotāju. 78 000 norādījuši, ka brauciena mērķis ir privāts, 41 000 - ka tas ir tūrisms.

Šajā pat laika posmā pērn uz Armēniju bija devušies tikai 44 000 Krievijas iedzīvotāju.

Uz Gruziju caur vienīgo sauszemes robežās šķērsošanas punktu Verhņijlarsā, Ziemeļosetijā, izbraukuši 38 000 Krievijas iedzīvotāju. Pērn pirmajā ceturksnī robežu šķērsoja vien 8000 Krievijas pilsoņu.

Ievērojami pieaudzis arī Krievijas iedzīvotāju skats, kas devušies uz Uzbekistānu (53 000 šā gada pirmajos trīs mēnešos, 15 000 pirms gada), Tadžikistānu (40 000 un 8000) un Azerbaidžānu (56 000 un 20 000).


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Rīgikogu pasludina Maskavas patriarhātu par agresiju atbalstošu institūciju

Igaunijas parlaments pirmdien pieņēma paziņojumu, kurā nosoda Krievu pareizticīgo baznīcas Maskavas patriarhātu par Krievijas agresijas pret Ukrainu attaisnošanu un atbalstīšanu, kā arī pasludina Maskavas patriarhātu par institūciju, kas atbalsta Krievijas militāro agresiju.

Pasaule Austrālija apsūdz Ķīnu par iznīcinātāja rīcību virs starptautiskiem ūdeņiem

Austrālija caur dažādiem kanāliem izteikusi protestu Pekinai par Ķīnas iznīcinātāja rīcību virs starptautiskiem ūdeņiem izšaujot signālraķetes, tādējādi apdraudot Austrālijas jūras spēku helikopteru, otrdien paziņoja salas valsts premjerministrs Entonijs Albanīzs.

Pasaule Sārts: Frontē Ukrainā gaidāma ļoti sarežģīta vasara

Frontē Ukrainā gaidāma ļoti sarežģīta vasara, otrdien intervijā TV3 prognozēja NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.

Pasaule Izraēlas armija veic «mērķētus triecienus» Rafahā

Izraēlas armija pirmdienas vakarā paziņoja par "mērķētu triecienu" sākšanu Rafahā pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Lasiet arī

Pasaule Krievijā par ekstrēmismu apcietināti vēl divi žurnālisti

Krievijas tiesa sestdien paturējusi pirmstiesas apcietinājumā divus žurnālistus, kas aizturēti apsūdzībās par "ekstrēmismu", jo sadarbojušies ar cietumā nomērdētā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku uzturēto "YouTube" kanālu "Navaļnij Live".

Ekonomika Ar Krieviju sadarbojas mazāk nekā 1% LTRK dalībuzņēmumu (+VIDEO)

Tiek apspriestas iespējas ātri pārtraukt eksportu uz agresorvalsti.

Pasaule Krievijā aizliedz kalpot garīdzniekam, kas vadīja aizlūgumu pie Navaļnija kapa

Krievu pareizticīgās baznīcas patriarhs Kirils trīs gadus aizliedzis kalpot garīdzniekam Dmitrijam Safronovam, kas 40.dienā pēc Alekseja Navaļnija nāves pie viņa kapa vadīja aizlūgumu, vēsta izdevumi "Sota" un "Sirena".

Kriminālziņas Krievijā aizturēts reperis no Rīgas (VIDEO)

Krievijas varasiestādes Tomskā īslaicīgi aizturējušas reperi no Rīgas Robertu Plaudi, kurš uzstājas ar skatuves vārdu "Platina", vēsta platformas "Telegram" kanāli "Ostorožno, novostji", "Baza" un citi.