• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Es nespēju beigt raudāt!» Īrijas latviete atklājusi, kādas šausmas nācās redzēt

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 19:37, 07.08.2019


Aizvadītajā svētdienā Īrijā pie kādas ūdenskrātuves noticis ārkārtīgi nepatīkams incidents, ko vērojuši daudzi cilvēki, kas tur atpūtušies, tostarp arī latviete Solvita Jākobsone. Kā ziņo Baltic Ireland, llātesošajiem nācies bezpalīdzīgi noskatīties, kā kāds pārgalvīgs šoferis ar savu auto uzbraucis virsū vienam no gulbjiem.



Solvita atpūtās pie ūdenskrātuves, kad pamanīja kādu automašīnu, kas tuvojās lielā ātrumā. Viņa vietējam izdevumam pastāstījusi, ka «nabaga gulbim nebija izredžu, bet tikpat labi tur varēja būt arī kāds no bērniem, kuru tur bija daudz.»

Viņa stāstīja:

«Tas notika ap pulksten septiņiem vakarā. Vēl bija gaišs un tur bija daudz cilvēku, kuri baroja gulbjus un baudīja brīvdienu. Pēkšņi es pamanīju šoferi, kurš brauca no pagrieziena, un viņš brauca daudz ātrāk, nekā vajadzētu.

Uz ceļa bija trīs gulbji, divi no tiem laikus paskrēja malā, bet nabaga trešais gulbis to nepaspēja. Tas viss notika tik ātri.»

Jaunā sieviete pastāstīja, ka auto pārbraucis gulbim ar diviem riteņiem, un vadītājs apstājies, bet pēc tam lielā ātrumā aizbraucis no notikuma vietas, paziņojot, ka viņam jāsatiek sieva, bet viņš vēlāk atgriezīsies.

«Ja kāds kaut ko tādu izdarītu ar dzīvnieku tur, no kurienes es nāku — Latvijā, viņam nāktos samaksāt lielu naudas sodu vai viņš būtu spiests veikt sabiedriskos darbus. Es nespēju beigt raudāt. Tas bija briesmīgs notikums, bet vēl ļaunāk bija redzēt gulbi tur guļam un lēnām mirstam.»


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Sabiedrība Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.

Sabiedrība Nacionālajā arhīvā notiek vērienīga rekonstrukcija (+VIDEO)

Sloka ielā 16 esošo ēku projektējis arhitekts V.R. Reslers un tā celta 1908.gadā kā pilsētas lombards.

Ekonomika Aptauja: Latvijas iedzīvotāji sagaida mājokļu cenu kāpumu (+VIDEO)

Respondenti, kas ir optimistiskāki nekā vidēji, ir ar pamatizglītību, zemiem ienākumiem un dzīvo laukos.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.