• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas siltuma šefs pērn atalgojumā saņēmis vairāk nekā 108 000 eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 14:02, 18.06.2022


AS "Rīgas siltums" valdes priekšsēdētājs Normunds Talcis pērn atalgojumā no kompānijas saņēmis 108 860 eiro, kas ir par 32% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina viņa amatpersonas deklarācija par 2021.gadu.


Foto: LETA

Tāpat Talcis guvis arī ienākumus no saimnieciskās komercdarbības, tai skaitā viņš nopelnījis 4200 eiro SIA "Agma Plus", 5136 eiro SIA "Termoplast", tāpat kā ienākumi no saimnieciskās darbības saņemti arī 840 eiro no Jura Miliševska.

Vienlaikus "Rīgas siltuma" valdes priekšsēdētājs saņēmis arī 10,33 eiro no "Citadele banka" procentos.

Talcis 2021.gadā veicis divus darījumus, kuru summa pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas - kripto valūtas ģeneratoru pārdevumu 35 500 eiro apmērā un būvdarbu līgumu par 19 360 eiro. Tāpat Talcis reģistrējis vienu pērn veiktu aizdevumu 69 000 eiro apmērā.

"Rīgas siltuma" valdes priekšsēdētājam pagājušajā gadā bija arī vairāki īpašumā esoši transportlīdzekļi, tostarp 1958.gada "Austin-Healey 100-6 BN4", piekabe - transporta laivu vedējs "Brenderup 8116", 2007.gada motorlaiva "AM 480", tehnika "Mercury", 2012.gada motocikls "KTM 500EXC" un 2011.gada motocikls "BMW K1600GTL".

Talcim īpašumā ir arī viens dzīvoklis Rīgā, divi zemes īpašumi Kurmenes pagastā Bauskas novadā, nenorādīts nekustamā īpašuma tips Drabešu pagastā Cēsu novadā, būve Rīgā, tāpat viņam kopīpašumā ir dzīvoklis Rīgā.

"Rīgas siltuma" valdes priekšsēdētājam ir 81 520 eiro reģistrēts bezskaidrās naudas uzkrājums "Citadele bank" un 235 eiro uzkrājums "Swedbank". Talcim reģistrētas arī parādsaistības kopumā 104 565 eiro apmērā.

Talcis "Rīgas siltuma" valdes priekšsēdētāja amatu ieņem kopš 2010.gada.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā par ES naudu tiks pārbūvēts polderis

Kopējā pasākumam atvēlētā summa ir 32,9 miljoni eiro no Atveseļošanas fonda un 6,9 miljoni eiro no Latvijas valsts budžeta.

Ekonomika Nodokļu ieņēmumi pirmajā ceturksnī par 1,2% atpaliek no plānotā

Nodokļu ieņēmumos šogad pirmajos trijos mēnešos iekasēti 3,325 miljardi eiro, kas ir par 40,7 miljoniem eiro jeb 1,2% mazāk, nekā plānots, aģentūrai LETA pavēstīja Finanšu ministrijas pārstāvji.

Ekonomika «Viesmīlības nozare izmirst», pauž Latvijas Bāru asociācija (+VIDEO)

Valdība nevēlas "lieki" tērēties un apzināties, ka vietējie uzņēmumi ir viens no ekonomikas stūrakmeņiem.

Ekonomika Latvijai šogad prognozē straujāko ekonomikas izaugsmi starp Baltijas valstīm

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD) ceturtdien publiskotajā ziņojumā Latvijas ekonomikai šogad prognozē straujāko izaugsmi Baltijas valstīs. OECD prognozē, ka Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šogad palielināsies par 1,8%.

Lasiet arī

Ekonomika EK jaunās sankciju pakotnē iekļauts rosinājums aizliegt mangāna rūdas tranzītu

Pēc Latvijas ierosinājuma Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakotnē pret Krieviju būs iekļauts arī aizliegums piegādāt mangāna rūdu, vadoties no neoficiālās informācijas no Eiropas Komisijas (EK), spriež finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Sabiedrība VUGD ir atļāvis Stūra mājā turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlabošanai nepieciešamie darbi.

Ekonomika Atklāja smilts un grants ieguvi Kocēnu pagastā, Vidzemē (+VIDEO)

Valsts uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā.