• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Degvielas cenas: Baltijas valstu galvaspilsētās atšķirīgas tendences

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 09:49, 15.02.2020


Baltijas valstu galvaspilsētās šajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā benzīna un degvielas cenas samazinājās, Viļņā - nemainījās, bet Tallinā - palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.


Foto: LETA

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,8% - līdz 1,314 eiro ar litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,6% - līdz 1,234 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un maksāja tāpat kā nedēļu iepriekš - attiecīgi 1,189 eiro un 1,075 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās gan 95.markas benzīnam, gan dīzeļdegvielai cena pieauga par 3,3% un maksāja attiecīgi 1,389 eiro un 1,379 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila tikai Rīgā, kur arī šo darba nedēļu noslēdza pie 0,603 eiro par litru atzīmes. Tallinā autogāzes cena kritās par 4,2% - līdz 0,69 eiro par litru, bet Viļņā tā samazinājās par 1,9% - līdz 0,523 eiro par litru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Ekonomika Šogad Rīgas ostā plānoti 67 kruīza kuģu ienācieni

Šī gada kruīza sezonā Rīgas ostā patlaban pieteikti 67 kruīza kuģu ienācieni, kas ir par piecām vizītēm vairāk nekā pērn, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Ekonomika Valainis: Latvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā

atvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).

Lasiet arī

Sabiedrība Abu Meri: Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu

Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Pasaule Kijiva: Divi Vācijā nodurtie ukraiņi bija karavīri

Ukrainas Ārlietu ministrija apstiprinājusi, ka divi Ukrainas pilsoņi, kas sestdien tika nodurti Vācijā, bija Ukrainas karavīri, kas šajā valstī atradās rehabilitācijas kursa dēļ.

Sabiedrība Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda

Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".