• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 14:33, 27.04.2024


Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.



Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 1,764 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,4% - līdz 1,68 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā saruka par 2,2% - līdz 1,589 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,2% - līdz 1,534 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,6% - līdz 1,809 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kritās par 1,9% - līdz 1,589 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā saglabājās stabilas un attiecīgi maksāja 0,739 eiro un 0,67 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena samazinājās par 4,5% - līdz 0,642 eiro par litru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aviokompānija «airBaltic» emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā, otrdienas vakarā tviterī paziņojis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Ekonomika Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Ekonomika Pasludināts jaunā Rīgas pasažieru termināļa metu konkursa uzvarētājs

SIA "Riga Ropax Terminal" otrdien jaunā pasažieru un ro-ro kravu termināļa metu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā par uzvarētāju atzina pasaulslavenās arhitektes Zahas Hadidas savulaik dibināto Lielbritānijas arhitektu biroju "Zaha Hadid Architects".

Lasiet arī

Ekonomika Baltijas galvaspilsētās samazinās dīzeļdegvielas cena

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās dīzeļdegvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, bet Tallinā - aug

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, tikmēr Tallinās tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Ekonomika Baltijas valstīs atšķirīgas tendences degvielas cenām

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām bija atšķirīgas tendences - Rīgā cenas nemainījās, Tallinā samazinājās, bet Viļņā degvielas cenas palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Ekonomika No 2027. gada degviela Latvijas DUS var kļūt par 30 centiem dārgāka (+VIDEO)

Cenu kāpuma iemesls ir naftas ražotājvalstu spekulācijas un Eiropas Savienības klimata birokrātija.