• Edijs,
  • Edvīns
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 07:45, 29.04.2024


Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".


Foto: LETA

Valsts ceļu tīklā patlaban būvdarbi notiek 29 posmos, visvairāk to ir uz reģionālajiem autoceļiem. Autovadītāji aicināto pievērst uzmanību satiksmes organizācijai būvdarbu posmos, sekot līdzi ceļazīmēm un norādēm, kā arī ievērot pagaidu luksoforu signālus un pārējos ceļu satiksmes noteikumus.

Šonedēļ uz reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka (P124) no Ventspils līdz Liepenei pagaidu luksoforu skaits pieaudzis līdz septiņiem un 10 kilometrus garā remontposma izbraukšanai vajadzēs gandrīz stundu.

Uz valsts autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja (P11) posmā no Umurgas līdz Iesalkājai trīs posmos sstiksmi pa vienu joslu organizē satiksmes regulētāji. Ātruma ierobežojums ir 70 un 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes.

Autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) posmā no Kangariem līdz Tīnūžiem ir pieci reversās kustības posmi, kā arī ātruma ierobežojumi 70 un 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 40 minūtes.

Uz autoceļa Kandava-Saldus (P109) no Zemītes līdz Kapukrogam četros posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforu. Ātrums ierobežots līdz 50 km/h, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30-35 minūtes.

Autoceļa Skrunda-Aizpute (P117) posmā aiz Kazdangas ir trīs luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir pusstunda.

Autoceļa Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži (P72) posmā no Mazslatiem līdz Zasai ir trīs luksoforu posmi, kā arī ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h, tāpēc posma šķērsošanai jāplāno 25 minūtes.

Tikmēr autoceļa Smiltene-Valka (P24) posmā no Smiltenes līdz autoceļam Blome-Birzuļi-Palsmane (V243) trijos posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforu un ir ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nedēļas nogalē gaidāms silts un lielākoties saulains laiks

Šīs nedēļas nogalē gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, par dažiem grādiem vēsāks laiks saglabāsies piekrastē, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Neviena makšķerēšanas sezona Latvijā nepaiet bez traumām (+VIDEO)

Slideni krasti, zemē guļoši zari un koka gabali, aiz kuriem var viegli paklupt, - dažādu riska faktoru pie ūdeņiem ir daudz.

Sabiedrība Dabas sargi: atkritumu dedzināšana palielina toksicitāti par 300% (+VIDEO)

Dati no Eiropas Latvijai dod pauzi pārdomām, kā būvēt pārstrādes rūpnīcas.

Sabiedrība Trešdien laikapstākļus nosaka plašs anticiklons

Trešdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, atsevišķās vietās gaidāms īslaicīgs lietus, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Aicina ieplānot papildu laiku ceļā, braucot uz Kurzemes pusi

Dodoties uz Kurzemes pusi, autovadītājiem jārēķinās, ka tur vairākos ceļu posmos jau ir sākušies būvdarbi un ieviesti satiksmes ierobežojumi, tāpēc vajadzētu ieplānot papildu laiku ceļā, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Rīgā nakts stundās šonedēļ slēgs satiksmi Lāčplēša ielas tunelī zem dzelzceļa

Rīgā nakts stundās šonedēļ slēgs satiksmi Lāčplēša ielas tunelī zem dzelzceļa, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Ekonomika Rīgā par 116 962 eiro atjaunos asfalta segumu Matīsa ielas posmā

Rīgā par 116 962 eiro tiks atjaunots asfalta segums Matīsa ielā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai, paredz šodien Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejā pieņemtais lēmums par atbalstu šim projektam.