• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Noskaidroti Latvijas iedzīvotāju iecienītākie interneta veikali. Kuri tie ir?

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
15:48, 16.12.2019


pbalvošanas ceremonijā "Latvian Ecommerce Award 2019" labākā internetveikala tituls šogad piešķirts astoņiem laureātiem, informēja balvas organizētāji.



Latvijas iedzīvotāju iecienītākie interneta veikali šogad bija "Rdveikals.lv", "JanisRoze.lv", "lensor.eu", "Barbora.lv", "Douglas.lv", "Weekendshoes.lv", "220.lv" un "Drogas.lv".

Kategorijā "Elektronika" bija izvirzīti interneta veikali "1a.lv", "220.lv" un "Rdveikals.lv", bet balvu saņēma - "Rdveikals.lv", grāmatu kategorijā - uzvarētājs bija "JanisRoze.lv", bet tika nominēti arī "Zvaigzne.lv" un "Mnogoknig.lv", kategorijā "Kontaktlēcas un brilles" - balvu saņēma "Lensor.eu", savukārt nominēti bija arī "Manaslecas.lv" un "Visaslecas.lv", savukārt pārtikas kategorijā bija izvirzīti divi interneta veikali "Barbora.lv" un "Nuko.lv", bet balvas ieguvējs bija "Barbora.lv".

Labākā interneta veikala balvas kategorijā "Sadzīves tehnika" tika nominēti tādi interneta veikali kā "220.lv", "1a.lv" un "Rdveikals.lv", kurš saņēma balvu, kategorijā "Smaržas" - "220.lv", "1a.lv", "Douglas.lv" darbu, taču par labāko atzina "Douglas.lv", savukārt kategorijā "Apģērbi un apavi" augstāko novērtējumu pircēju vidū šogad saņēma "220.lv", "membershop.lv", "1a.lv" un "Weekendshoes.lv", bet kā labāko internetveikalu šogad šajā kategorijā patērētāji atzina "Weekendshoes.lv".

Auto un moto rezerves daļu kategorijā bija izvirzīti "Trodo.lv", "220.lv", "1a.lv", "Eparts.lv", kamēr par iecienītāko veikalu šajā kategorijā tika atzīts "220.lv", kategorijā "Bērnu preces" bija izvirzīti "220.lv", "1a.lv", "Nuko.lv", "Minikid.lv", "Babystore.lv", bet kā šī gada pircēju novērtētākais veikals atzīts "220.lv", savukārt kategorijā "Skaistumkopšana" bija nominēti bija "220.lv", "Douglas.lv", "drogas.lv", "1a.lv", "Madaracosmetics.lv", bet balvu saņēma "Drogas.lv".

Jau ziņots, kaoktobrī un novembrī "iMarketings.lv" sadarbībā ar "Kantar TNS" veica pētījumu, lai noskaidrotu tos Latvijas internetveikalus, kurus šogad pircēji vērtējuši visaugstāk. Kopumā pētījumā piedalījās vairāk nekā 1000 respondentu, kuri pēdējo sešu mēnešu laikā bija veikuši vismaz vienu pirkumu internetā.

Pētījumā interneta veikali tika vērtēti pēc 23 atlases kritērijiem, piemēram, piegādes laiks, drošība, reputācija, preces atgriešanas iespējas, klientu serviss.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Nodokļu ieņēmumi pirmajā ceturksnī par 1,2% atpaliek no plānotā

Nodokļu ieņēmumos šogad pirmajos trijos mēnešos iekasēti 3,325 miljardi eiro, kas ir par 40,7 miljoniem eiro jeb 1,2% mazāk, nekā plānots, aģentūrai LETA pavēstīja Finanšu ministrijas pārstāvji.

Ekonomika «Viesmīlības nozare izmirst», pauž Latvijas Bāru asociācija (+VIDEO)

Valdība nevēlas "lieki" tērēties un apzināties, ka vietējie uzņēmumi ir viens no ekonomikas stūrakmeņiem.

Ekonomika Latvijai šogad prognozē straujāko ekonomikas izaugsmi starp Baltijas valstīm

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD) ceturtdien publiskotajā ziņojumā Latvijas ekonomikai šogad prognozē straujāko izaugsmi Baltijas valstīs. OECD prognozē, ka Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šogad palielināsies par 1,8%.

Ekonomika Saeima piekrīt «airBaltic» obligāciju iegādei

Saeima šodien nolēma piekrist valsts dalībai Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" obligāciju iegādē.

Lasiet arī

Kriminālziņas Apcietināts jaunietis aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem

Rīga, 3.maijs, LETA. Valsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi kādu jaunieti, kurš tiek turēts aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.