• Maija,
  • Paija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Monstrs! Adetokunbo ar 50 punktiem kaldina Bucks kārtējo uzvaru (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 08:32, 30.01.2023


Jannis Adetokunbo svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 50 gūtajiem punktiem un palīdzēja Milvoki "Bucks" vienībai izcīnīt ceturto panākumu pēc kārtas.



"Bucks" savā laukumā ar rezultātu 135:110 (37:19, 25:25, 44:44, 29:22) pārspēja Ņūorleānas "Pelicans", sagādājot pretiniekiem astoto neveiksmi pēc kārtas.

Adetokunbo, kurš ar 50 gūtajiem punktiem bija pārliecinoši rezultatīvākais uzvarētāju rindās, izcīnīja arī 13 bumbas zem groziem un sakrāja "double-double", bet vēl 17 punktus pievienoja Džrū Holidejs.

"Pelicans" vienībā septiņi spēlētāji guva vismaz desmit punktus, kamēr par rezultatīvāko ar 18 punktiem un sešām pārtvertām piespēlēm kļuva Hosē Alvarado.

Tikmēr citā mačā Memfisas "Grizzlies" mājās ar rezultātu 112:100 (23:32, 27:30, 30:17, 32:21) izcīnīja panākumu pār Indiānas "Pacers" un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju.

Mājinieku uzvaru nodrošināja Dža Morants, kurš guva 27 punktus, izcīnīja desmit bumbas zem groziem un tika pie 15 rezultatīvām piespēlēm, sakrājot "triple-double", bet vēl 28 punktus pievienoja Džerens Džeksons.

Indiānas komandā Benedikts Maturins izcēlās ar 27 gūtajiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Borussia» futbolisti kļūst par pirmajiem UEFA Čempionu līgas finālistiem

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" otrdien nodrošināja vietu UEFA Čempionu līgas finālā.

Sports Olimpiskā uguns rīt ieradīsies Francijā

Trešdien Francijas ostas pilsētā Marseļā ieradīsies olimpiskā uguns, un paredzams, ka to sagaidīs ap 150 000 cilvēku.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.

Lasiet arī

Interesanti fakti Homoseksuāls Ganas pilsonis tiesas ceļā izcīna patvērumu Latvijā

Administratīvā rajona tiesa aprīļa beigās pretēji Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) lēmumam uzdevusi valstij sniegt patvērumu Latvijā kādam homoseksuālam Ganas pilsonim, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks

Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks un gaisa temperatūra sasniegs plus 20 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Kriminālziņas Jelgavā konflikta laikā nogalināts vīrietis

Jelgavā šonedēļ konflikta laikā nogalināts vīrietis, ziņo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Sabiedrība Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu

Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu, bet sākot pūs brāzmainajam vējam, lietus mākoņi izklīdīs un no Kurzemes puses nokrišņi mitēsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.