• Salvis,
  • Selva,
  • Venta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Valmierai» par nodokļu parādu atņem trīs punktus kopvērtējuma tabulā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 21:22, 08.05.2024


Latvijas futbola virslīgas komandai "Valmiera" par nenomaksātiem nodokļiem atņemti trīs punkti čempionāta kopvērtējuma tabulā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).



Zaudējot trīs punktus, "Valmiera" šobrīd nezaudē ceturto pozīciju, taču labāko trijnieks ir četru punktu attālumā jeb vairāk par vienas uzvaras tiesu.

LFF Disciplinārlietu komiteja trešdien, izvērtējot "Valmieras" iesniegto informāciju un dokumentus, konstatēja, ka klubs ir vērsies Valsts ieņēmumu dienestā (VID) ar iesniegumu par nokavēto nodokļu maksājumu labprātīgu izpildi noteiktā termiņā. Neskatoties uz to, komandai atņemti trīs punkti, jo parādsaistības bija jāizpilda līdz 30.aprīlim.

Uz šī gada 3.maiju "Valmieras" nodokļu parāds bija 188 328 eiro, līdz ar to klubs joprojām neatbilst LFF Klubu licencēšanas noteikumu 65. paragrāfam.

LFF DK arī konstatējusi, ka parādsaistības pret "Valmieras" darbiniekiem, tajā skaitā spēlētājiem, ir izpildītas pilnā apmērā. Tāpat klubs ir veicis maksājumu bijušajam Valmieras komandas spēlētājam Ruanam Rodrigesam, taču vēl nav saņemts apstiprinājums no Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA).

Tiklīdz tiks saņemts apstiprinājums no FIFA, "Valmierai" tiks atcelts jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegums, kas bija piemērots par parādsaistībām pret bijušo futbolistu un esošajiem kluba darbiniekiem, tajā skaitā spēlētājiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.

Sports Ventspils basketbolisti izcīna LBL bronzas godalgas

"Ventspils" piektdien izcīnīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgas.

Sports Daugaviņš: Esam nolikti uz ceļiem un tagad ir jāmāk piecelties

Latvijas hokeja izlase pēc smagā zaudējuma pasaules čempionāta mačā ir nonākusi punktā, no kura tai jāsāk augšupeja, sarunā ar žurnālistiem atzina valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta ceturtajā mačā pārliecinoši zaudē Vācijai

Latvijas vīriešu hokeja izlase trešdien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē ar rezultātu 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) kapitulēja Vācijai, piedzīvojot pirmo neveiksmi šajās meistarsacīkstēs.

Lasiet arī

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Sports «Atletico» nosargā panākumu pirmajā Čempionu līgas ceturtdaļfināla cīņā

Madrides "Atletico" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru.

Sports «Barcelona» futbolisti Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sāk ar uzvaru

"Barcelona" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā nenosargāja pirmajā puslaikā gūto pārsvaru, taču turpinājumā atspēlējās un tika pie uzvaras.

Sports Latvijas futbolistes EČ kvalifikācijas otrajā mačā tiek pie uzvaras (VIDEO)

Latvijas sieviešu futbola izlase otrdien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra otrajā mačā izcīnīja panākumu.