• Salvis,
  • Selva,
  • Venta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ogres novada mēra Helmaņa alga palielinājusies par 36%

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 16:14, 09.05.2024


Pērn Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) alga domē palielinājusies par 36%, sasniedzot 64 477 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.


Foto: LETA

Pērn alga domē un 1,67 eiro ienākumi no procentiem "SEB bankā" ir bijuši vienīgie mēra ienākumi, salīdzinot ar 2022.gadu, kad viņš bija arī zemkopības ministra Kaspara Gerharda (NA) štata padomnieks vairākos nozares jautājumos uz pusslodzi, algā saņemot 19 747 eiro.

Viņam pieder pa diviem nekustamajiem īpašumiem Jaunjelgavā un Meņģeles pagastā, kā arī viens nekustamais īpašums Tīnūžu pagastā. Ogrē viņa lietošanā atrodas būve. Helmanim lietošanā ir 2007.gadā ražota automašīna "BMW X5", savukārt valdījumā ir 2022.gada izlaiduma automašīna "BMW X5 XDrive30D". Viņam pieder 2006.gadā ražots kuteris "SEA RAY 240SSE".

Helmanis deklarējis 27 049 eiro uzkrājumu AS "SEB bankā".

Ogres novada domes priekšsēdētājs kopsummā aizdevis 136 102 eiro, taču tajā pašā laikā Helmanis ir parādā 350 000 ASV dolāru jeb aptuveni 318 745 eiro un 27 370 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Tetovēšanas meistars

Viss par jūsu sapņu profesiju vai kur doties, lai kļūtu par tetovētāju

Sabiedrība Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība «BB ir proraška ka jv un progkomunisti»: soctīklos par ārlietu ministri (+VIDEO)

Baiba Braže tiek apsūdzēta kopējās Baltijas diplomātijas graušanā.

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.

Lasiet arī

Ekonomika Iedzīvotāji VID iesnieguši vairāk nekā 92 000 gada ienākumu deklarāciju

Piektdien pirmajās stundās, proti, līdz plkst.9 iedzīvotāji Valsts ieņēmumu dienestā (VID) ir iesnieguši vairāk nekā 92 000 deklarāciju, aģentūru LETA informēja VID pārstāvji.

Sabiedrība Līdz 17.jūlijam jādeklarē ienākumi no kapitāla pieauguma otrajā ceturksnī

Tiem cilvēkiem, kuru kopējie ienākumi no darījumiem ar kapitāla aktīviem šī gada otrajā ceturksnī - no aprīļa līdz jūnijam - bija vairāk nekā 1000 eiro, līdz pirmdienas, 17.jūlijam, ir jādeklarē ienākumi no kapitāla pieauguma, aģentūru LETA informēja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji.

Ekonomika Pasteidzies! Obligātās ienākumu deklarācijas iesniegšanas termiņš teju beidzies

Iedzīvotājiem, kam ir pienākums gada ienākumu deklarāciju iesniegt obligāti un kuru kopējie ienākumi pagājušajā gadā pārsniedz 78 100 eiro, deklarācija Valsts ieņēmumu dienestam ir jāiesniedz līdz 3.jūlijam, informē VID.

Sabiedrība Pērn nedaudz samazinājušies Cēsu mēra ienākumi

Cēsu novada domes priekšsēdētāja Jāņa Rozenberga (JV) ienākumi pagājušajā gadā bijuši 51 905 eiro, kas ir par 1% mazāk nekā 2021.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.